Deze Woensdag Windag is voor al die lezeressen die het vakantiegevoel nog een beetje willen vasthouden.

 

 

 

 

Ooh jongens, de maand september grijnst al in m’n gezicht, maar ik wil het zomerse vakantiegevoel nog zo lang mogelijk vasthouden. De beste manier om dat te doen is om soms gewoon alles de boel de boel te laten en te verdwijnen in een andere wereld waarin je wegzwijmelt in het prachtige Ridgewood Hall waar de de oudste zoon en erfgenaam van de graaf van Ridgewood, voor een onmogelijke keuze staat. In Edwards Keuze lees je hoe zijn hele leven is voor hem uitgestippeld en dus ook het huwelijk met de mooie Guinevere Parker, de dochter van een succesvolle zakenman. De komst van het Schotse dienstmeisje Gillian zet echter alles op zijn kop. Kiest Edward voor de plicht of volgt hij zijn hart?

 

 

Nou, dat smaakt naar meer nietwaar? En dat krijg je dan ook met het tweede deel Daniels Belofte waarin Daniel Bellamy, de jongste zoon van de graaf van Ridgewood, net is begonnen aan zijn veelbelovende carrière als professor op Cambridge. Wanneer hij de mooie Elizabeth ontmoet, weet hij niet wat hij moet denken van zo’n vrijgesproken vrouw die vecht voor haar ambities en gelijke rechten. Maar wat is belangrijker: zijn carrière of de liefde?

 

 

Dan wil je natuurlijk ook weten hoe het afloopt toch? Dat staat in deel drie, James’s Geheim. Deze James kan de wending die zijn leven heeft genomen amper geloven. Hij vlucht het Londense nachtleven in en onttrekt zich aan zijn nieuwe verantwoordelijkheden. Dan maakt hij een desastreuze fout. Wanneer hij uit onverwachte hoek een aanbod krijgt dat zijn problemen kan oplossen, heeft hij geen andere keuze dan het te accepteren. Ook al betekent dat het opgeven van zijn vrijheid én… een kans op ware liefde.

 

 

 

 

Deze drie zalige historische romans zijn geschreven door Marijke Vos, een getalenteerde duizendpoot die ooit in de psychiatrie werkte, maar haar droom volgde en schrijver werd. Het zou me niks verbazen als Marijke net zo’n bestsellerauteur wordt als haar eigen heldinnen Sophie Kinsella , Chantal van Gastel, Virginia Andrews, Charlotte de Monchy, Lisette Jonkman, Julia Quinn en Diana Gabaldon

 

 

Benieuwd naar deze verhalen? Stuur dan snel een berichtje dus met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet is deze heerlijke trilogie binnenkort van jou!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit