De Woensdag Windag was nog nooit zo spannend. Durf jij het aan om mee te doen om deze geweldige prijs te winnen?

 

 

De Haarlemse Dana Smit (geen familie) schrijft zulke spannende boeken en is een ongelofelijk talent. Ze wordt zelfs vergeleken met Esther Verhoef en Saskia Noort en dat is niet zonder reden.

 

Zo’n tien jaar gelden verhuisde ze voor een studie criminologie en forensische psychologie naar Londen, waar ze nog steeds woont en waar ze een tijdje als detective voor de Londense politie werkte. Later was ze te zien als actrice in series van de BBC en als model. Al haar ervaringen stopte ze in het personage Hazel Kramer, de hoofdrol in haar eerste boek Zonder Schuld dat meteen een bestseller werd. Hoog tijd dus voor een tweede boek en dat is er nu, met de titel Zonder Boete.

 

 

 

 

‘Londen maakt zich op voor de verkiezingen als het noodlot toeslaat: politicus Richard Hall verdwijnt spoorloos. De partijtop lijkt ten einde raad en vraagt profiler Hazel Kramer om hulp. Na enige aarzeling neemt ze de zaak aan, maar al snel blijkt dat er meer gaande is dan haar verteld wordt. Waarom is de partij zo vastbesloten de politie erbuiten te houden? En waarom komt het voor zoveel mensen eigenlijk wel goed uit dat Hall verdwenen is? Samen met zijn zoon Gabriel gaat Hazel op onderzoek uit, totdat blijkt dat er een nog veel grotere dreiging is: terrorisme.

 

Hazel en het antiterrorismeteam zetten alles op alles om de stad en zijn inwoners te beschermen en Richard Hall terug te vinden. Principes worden op de proef gesteld en uiteindelijk staat Hazel voor een ultiem dilemma: wanneer heiligt het doel de middelen nog?

 

In dit boek maakt Hazel zich langzaam maar zeker op voor de grootste zaak uit haar carrière: die van haar eigen verleden.’

 

Durf jij het aan om deze spannende thriller te lezen? Stuur me dan een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet ploft ie binnenkort bij jou op de mat.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit