Woensdag Windag

 

Oho!!! Superprijs vandaag. Als het zo geen hele erge mooie lente wordt, dan weet ik het ook niet meer.

 

Toen ik het nieuwe  ‘Colourful Spring’-servies van premium porselein met sneeuwklokjes en vlinders van Villeroy & Boch zag, wist ik meteen wat me te doen stond. Lobbyen. Voor jou. Want ik weet wel zeker dat het bij jou ook pas een extra leuke lente wordt als je dit op tafel hebt staan. Of heb ik het mis? Kijk maar eens hoe gezellig en sfeervol dit servies  is. Net alsof de lente je toelacht.

 

 

 

 

 

 

 

Het goede nieuws is, dat m’n gelobby is gelukt, anders had je me er natuurlijk niet over gehoord. Ik mag dus zomaar iets  fantastisch weggeven vandaag ter ere van m’n Woensdag Windag. Maar liefst drie complete sets van de Colourful Spring ontbijtservies-collectie voor twee personen ter waarde van €168,- . Tadaaaa! Wat er allemaal in die set zit?

 

  • De melkkan ter waarde van €22,90
  • De suikerpot ter waarde van €29,90
  • Twee keer de koffiekop en –schotel. Die kosten per stuk €21,90 (dus €43,80 samen)
  • Twee ontbijtborden à €13,90 (dus €27,80 samen)
  • Twee koffielepels van de Play! White Pearl Collectie en die kosten €8,90 per stuk, dus €17,80 bij elkaar
  • Twee tafelmessen Van de Play! White Pearl collectie à €12,90 (dus samen €25,80)

 

Nou? Wat dacht je ervan? Geweldig toch?

 

Dat wordt extra genieten van een heerlijk lente-ontbijt, een paasbrunch of etentje, met een en al lente op tafel. Als je wint. Of als je het snel bestelt. Kan natuurlijk ook.

 

Dus…

 

Wat je te doen staat als je wilt winnen? Even heel snel reageren onder het Facebook-bericht of (maar alleen als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl en je zit in de lootjesmand. Heel veel succes. Zet ‘m op!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska