Iedereen op de redactie van Franska.nl is er gek op en jij kunt weer winnen vandaag. Nieuwsgierig naar wat er vandaag op het Woensdag Windagmenu staat?

 

 

De redactie van Franska.nl houdt van lekker eten en we proberen graag nieuwe dingen uit. Zo heb ik sinds kort een maaltijdbox. Dat is toch niks bijzonders, hoor ik je denken, maar dat is het wel als je er eentje kunt kiezen die echt bij jou en je leefstijl past.

 

Lekker en gezond eten is goed voor iedereen en het voorkomt overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Maar er zijn meer redenen te bedenken waarom je bijvoorbeeld glutenvrij, koolhydraatarm of juist eiwitrijk wil eten. Misschien wil je wel meer met de seizoenen mee-eten of ben je een hippe flexitariër. Hoe fijn is het dan als je niet na hoeft te denken over je boodschappen.

 

 

Met deze complete maaltijdbox van Ekomenu haal je 100 % biologische producten in huis. Bij elke box vind je lekkere recepten die door professionele chefs zijn samengesteld. Iedere week kun je kiezen uit een nieuw menu van wel 20 gerechten, er zit dus altijd iets bij dat je lekker vindt en dat past bij jouw eetwensen. Of je kiest juist voor iets dat je nog nooit geproefd hebt en gaat op avontuur in je eigen keuken. Ook leuk!

 

 

De verse ingrediënten bestel je heel relaxed online en ze worden zo voor je deur bezorgd. Ekomenu werkt met een flexibel lidmaatschap dat je wekelijks kunt pauzeren of opzeggen en als je wil kun je de box ook aanvullen met verse producten uit de webwinkel. Het is niet duurder dan de gewone biologische boodschappen uit de supermarkt want Ekomenu werkt zonder voorraden en laat alles op bestelling produceren en oogsten, waardoor verspilling wordt tegengegaan. De biologische maaltijdbox wordt geleverd in een handige papieren zak, en er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic.

 

 

Ik mag vandaag drie van deze fijne maaltijdboxen weggeven. Lijkt het je wat om het eens te proberen? Reageer dan onder dit bericht op Facebook of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit