Nu het maar niet zo wil vlotten met het zonnige lenteweer, heb ik de perfecte prijs voor je geregeld.

 

 

Ik ben een enorm romantische ziel en ben gek op films waar de liefde centraal staat. Uiteraard volgens het bekende recept: man ontmoet vrouw, ze vinden elkaar niet leuk, er gebeurt iets en ze worden toch verliefd. Ik hou ervan.

 

Dus ik zat op het puntje van mijn stoel toen ik van Pathé Thuis alvast mocht kijken naar Love, Weddings & Other Disasters. Een heerlijk romantische komedie met Diane Keaton, een van de leukste actrices van Hollywood, en Jeremy Irons (die de mooiste stem van Hollywood heeft, daar kan ik werkelijk uren naar luisteren). 

 

In het verhaal maak je kennis met bloemist Jessie. Haar relatie is net op de klippen gelopen als een van haar chique klanten vraagt of zij wil helpen met het plannen van haar perfecte bruiloft. Er is nogal wat haast bij en je voelt het al aankomen: dat gaat dus mis.

 

 

Jeremy Irons speelt de knorrige Lawrence Philips, de cateraar van het huwelijk. Hij heeft er nogal moeite mee om een vrouw aan zich te binden. Als hij via een blind date de blinde Sara ontmoet (de rol van Diane), schiet Cupido niet meteen raak. Maar gelukkig weten de twee elkaar uiteindelijk wel te vinden en bloeit de liefde (natuurlijk!) op. 

 

Met dit suffe natte weer is dit de perfecte prijs voor deze Woensdag Windag. En omdat je nog niet naar de bioscoop kunt, komt de bios gewoon naar jou. Via Pathé Thuis kun je deze fijne film gewoon vanuit je eigen luie stoel bekijken. Ik mag 5 vouchers weggeven om Love, Weddings & Other Disasters in je eigen thuisbioscoop te zien. Zin in?

 

Laat dan een berichtje onder dit Facebookbericht achter, of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl. En wie weet zit jij straks ook lekker te zwijmelen.

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit