Heb jij na al die kou ook last van een fletse huid en kan je gezicht wel wat zon gebruiken? Lees dan snel even verder…

 

 

O wat kan ik deze dagen verlangen naar de Italiaanse sole op mijn gezicht. Die warme stralen zorgen er altijd voor dat ik me direct weer helemaal pico bello voel. Maar door corona is het nog maar de vraag of een reisje naar Toscane er dit jaar in zit.

 

Nou, als ik niet naar Italië kan, dan komt Italië toch naar mij ? Wat dacht je van deze prachtige huidverzorgingslijn van Cera di Cupra? Al meer dan zestig jaar leveren zij hoge kwaliteit huidverzorging met een onvervalst Italiaans gevoel voor traditie en stijl. In hun laboratoria in Milaan maken zij heerlijke producten op natuurlijke basis: een combinatie van traditionele huidverzorging met hightech vernieuwing. Zoals deze anti–age prebioticalijn die de huid beschermt, versterkt en geschikt is voor ieder huidtype. 

 

 

Ik mag vier zalige sets weggeven met daarin een dag- en nachtcrème én een ‘latte detergente struccante’. Oh wat klinkt dat Italiaans toch heerlijk hè?! Het is een zachte reinigingsmelk met hyaluronzuur die de huid mooi soepel houdt. En ik doe er ook nog een ‘maschera antirughe rigenerante’ bij. Een fijn masker dat de celvernieuwing in je huid stimuleert en je gezicht een oppepper van jewelste geeft.

 

 

Bella, bella, bellissima dus, dit pakket. Nu hoor ik je denken: hoe kan ik zo’n pakket met zon voor mijn gezicht winnen? Molto semplice… heel simpel! Gewoon een berichtje onder dit Facebookbericht achterlaten waarom jij wil winnen, of een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

In bocca al lupo; veel succes!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit