Nog 5 nachtjes slapen en dan is het Valentijnsdag. Deze Woensdag Windag kijk ik alvast vooruit met een ultiem verwencadeau.

 

 

Nog 5 nachtjes slapen en dan is het Valentijnsdag. Ben jij ook zo uitgekeken op de eeuwige doos bonbons of flesjes parfum? Of misschien is er niet iemand voor wie jouw hart sneller gaat kloppen en vind je deze Amerikaanse feestdag maar commerciële onzin.

 

Voor al die lezeressen die wel eens wat anders willen op de meest romantische dag van het jaar, heb ik iets heel tofs. Voor jezelf, voor je lief, de buurvrouw, je broer, je beste vriendin of gewoon lekker voor jezelf. Deze hartjesslippers van Freedom Moses zijn het ultieme Valentijnscadeau. 

 

 

Niks geen knellend lingeriesetje of mega pluchen knuffelbeer, want er is toch geen fijner cadeau dan deze ‘fashionable slides’ zoals ze deze vrolijke witte of roze slippertjes met een heleboel rode hartjes erop ook wel noemen.

 

De slippers zijn 100% vegan en gemaakt uit de recyclebare stof PCU. Bovendien ruiken ze naar melk en honing; een subtiele knipoog naar Israël waar designer Sarah Gurt haar inspiratie vandaan haalde voor Freedom Moses. Ook maak je ze heel easypeasy weer schoon en fris met een simpel keukensopje.

 

 

Nu fijn voor in huis en straks als de dagen weer langer en warmer worden ideaal voor op het strand of op de camping. Je mag zelf je schoenmaat kiezen en of je de roze of witte variant wilt hebben. Dat is nog eens een Valentijnsverwencadeau nietwaar?

 

Iets voor jou of wil je ze aan iemand cadeau doen? Laat dan een reactie achter onder dit Facebookbericht of stuur je reactie en je adresgegevens aan winnen@franska.nl

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit