Ja, ja dit is de tweede winactie van vandaag. Gewoon, omdat het zo leuk is…

 

 

Staat ie bij jou nog in volle glorie? Of is je kerstboom inmiddels een sneu struikje geworden met kale takken? Vandaag is het Driekoningen, de laatste dag dat hij officieel in je huis mag staan. Hoog tijd dus voor wat anders. Boom eruit, plant erin.

 

Helaas zijn de tuincentra nog gesloten, maar om de boel thuis toch een beetje op te frissen mag ik vandaag prachtige plantenbakken van Elho weggeven. Nou, die wil je wel hebben hoor.

 

 

Je krijgt 4 potten in verschillende frisse kleuren. De grootste twee maten hebben ook een watering insert. Dat is Engels voor een systeempje voor opslag van overtollig water, zodat jouw plant niet te natte voeten krijgt en het loodje legt. De wortels van de plant kunnen het opgeslagen water weer opnemen zodra ze het nodig hebben. Ideaal dus als je, zoals ik, niet zulke groene vingers hebt.

 

 

Lijkt het je wat? Dan weet je wat je te doen staat. Even onder dit bericht op Facebook doorgeven waarom je vindt dat jij de geluksvogel van vandaag bent en die plantenpotten in huis wil hebben. Geen Facebook? No problemo. Dan een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

Ik mag 10 (ja, je leest het goed) sets weggeven. Dus waag een kansje en doe mee!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit