Net als iedereen vond ik het afgelopen jaar ook maar allergekst. Alsof we met z’n allen in een heel rare film zitten die maar niet ophoudt. Maar in 2021 is er als het meezit toch echt weer licht aan het einde van de tunnel. Dan kunnen we elkaar weer knuffelen, met z’n allen een feestje vieren en natuurlijk dat weekendje weg. Dingen die ik wel heel erg mis. Jij ook?

 

 

Te beginnen hier in Nederland. Want als er iets is dat ik heb opgestoken dit jaar, dan is het wel dat Nederland echt hartstikke mooi is. Ik mocht op een historische tour door Friesland en was even helemaal van de wereld in Limburg. In Overijssel ging ik fijn fietsen en ik bekeek mijn Haarlemse omgeving opeens door een heel andere bril. Vakantie in eigen land is helemaal zo gek nog niet. Wat zeg ik, het is geweldig!

 
Daarom vind ik het tof dat ik je met deze allerlaatste windag van het jaar dat beetje licht aan het einde van de tunnel mag geven. Namelijk een superduper cadeaubon van Erfgoedlogies. Voor een nachtje weg in eigen land of net over de grens. Je mag lekker zelf kiezen of je slaapt in een luxe bed and breakfast in de stad of op het platteland. Met uitzicht op het water of de hei. Kies je voor een boetiekhotel, een kasteel of een klooster? Je mag het helemaal zelf zeggen. 

 

 

 
Deze waardebon voor een overnachting naar keuze met ontbijt voor z’n tweetjes is een jaar geldig en inzetbaar op alle erfgoedhuizen die op de site van Erfgoedlogies zijn te vinden. En dat zijn er een heleboel. Ik zou alvast maar gaan kijken als ik jou was. En meedoen natuurlijk. Vertel je me op Facebook onder dit bericht waarom je vindt dat jij moet winnen? Heb je geen Facebook? Geen paniek! Dan stuur je een mailtje naar winnen@franska.nl.

 
Tot volgend jaar!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit