Ik mag dan wel niet op zonvakantie, maar daar heb ik dus iets op gevonden. En jij kan het vandaag gewoon winnen

 

 

Jammer hè, dat je nu niet zomaar in het vliegtuig kunt stappen om het zonnetje op te zoeken… Niks aan te doen. Of wel?

 

Zeker wel! Want met deze heerlijke bruin-zonder-zon-producten van That’so krijgt zelfs de grootste bleekneus een gezonde glow op haar gezicht. Deze hydraterende en voedende bruiningsspray kun je voor je gezicht en je lichaam gebruiken. Het is echt supersimpel: je brengt het aan op je huid en laat het drogen. Mocht je nou een beetje haast hebben dan zet je gewoon even de föhn erop. Na 2 à 3 uur verschijnt er een mooie gebronsde kleur die tot wel vier dagen blijft zitten.

 

 

 

Het is helemaal veilig voor je huid want het wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is dermatologisch getest. Ik mag vijf van deze mooie pakketten weggeven met alles wat je nodig hebt om er zonnig uit te zien. Dit zit erin: een Self tan spray on the go, een mousse, een scrub en een tanning mitt. Dat is een handschoen om de bruiningsspray mee op je gezicht aan te brengen of om te gebruiken met de scrub zodat de huid mooi glad wordt.

 

 

 

 

Lijkt het je wat, zo’n zonnig pakket? Dan weet je wat je te doen staat. Laat even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen. Geen Facebook? Geen zorgen, dan kun je ook een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit