Jaaaa, het is weer tijd voor de Woensdag Windag. Vandaag hebben we misschien wel het leukste DIY-pakket dat er is.

 

Want je moet weten: ik ben absoluut geen Handige Harry. Geef mij dan ook geen gereedschapskist, en al helemaal geen hamer, want ik sla gegarandeerd m’n eigen vinger tot moes. Menige relatie is al gesneuveld door Ikea-projecten.

 

Daarom heb ik DIY-projecten lange tijd verbannen. Maar voor het pakket van vandaag maak ik een uitzondering, want dit is wel heel leuk. En je bent niet drie uur bezig voor iets sufs, nee, dit pakketje levert heel leuke musthaves op, namelijk deze kettingen.

 

Het DIY-pakket is van het merk Proud Pearls, die pre-corona workshops gaven. Nu gaat dat helaas niet meer, maar niet getreurd, die pakketten verkopen ze nu zelf. En wij mogen daar twee van weggeven!

 

De DIY-pakketten zijn er in negen verschillende kleuren en er is nog veel meer keus in stijlen. Je kan voor suède gaan met barokke zoetwaterparels of juist voor full-on bling. Voor liefhebbers van de bohemianlook: dit gaan jullie zeker leuk vinden.

 

En sharing is caring natuurlijk, dat vinden ze bij Proud Pearls ook, en daarom is elk DIY-pakket geschikt voor twee. Dus kan je samen met een vriendin of bijvoorbeeld je dochter (er is onder meer een mama&mini-me-editie). Mijn keuze is overigens al gemaakt, ik ga voor de wine&shine; samen met een vriendin lekker knutselen met een fles wijn erbij. Klinkt goed, toch?

 

 

Zoals ik al zei ben ik echt een enorme kluns, maar dat maakt niet uit, de DIY-pakketen van Proud Pearls zijn ook voor de niet-creatievelingen erg geschikt. Gelukkig maar. Leuk om te weten: het is een Nederlands merk en alles wordt handgemaakt in de Gorinchemse studio.

 

En jawel, je raadt het al: wij mogen twee van deze DIY-pakketten weggeven! Wat je moet doen is inmiddels geen nieuws meer, zet een leuke reactie onder dit artikel op Facebook. Geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer