Deze Woensdag Windag heb ik iets leuks voor je beste vriend of je liefste vriendin geshizzeld.

 

Want dat is je hond natuurlijk. Mijn Takkie is altijd blij om me te zien, nooit chagrijnig en altijd in voor een spelletje. Eigenlijk is het een snertverwend mormel, laat het hem maar niet horen.

 

Maar niet alle honden hebben het zo getroffen. Gelukkig zijn er een heleboel projecten in binnen- en buitenland waar mensen hun best doen om ze een fijne plek en liefdevolle verzorging te bieden. Maar die kunnen niet zonder financiële hulp.

 

Mijn vrienden van Dog with a Mission steunen zulke initiatieven. Dat doen ze door unieke handgemaakte hondenriemen en -halsbanden en -tuigjes te verkopen. Je weet gewoon niet wat je ziet, zo mooi zijn ze. In vrolijke kleuren, met prachtige borduursels en patronen. Kijk maar eens op hun uitgebreide website. 

 

 

Hun collectie is echt een feestje om naar te kijken. Als je het leuk vindt kun je ook een bijpassende armband voor jezelf uitkiezen of een lekker kussen voor een hondendutje.

 

Een deel van de opbrengst gaat maandelijks naar Stichting Kunuku Kakelvers en Stichting Wings for Animals.

 

Het zou geen Woensdag Windag zijn als ik niet een leuke prijs voor je had weten te regelen, toch? Ik mag voor jouw allerbeste vriend of vriendinnetje deze halsband en bijpassende riem weggeven van Dogs with a Mission. Gemaakt van soepel turquoise geverfd leer en bewerkt met kleurige accentjes zijn het kunstwerkjes op zich.

 

 

Nou, je weet wat je te doen staat, nietwaar? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. Ik zie het wel verschijnen. Volgende week verloot ik de set, je hoort dus nog van me. Heb je geen Facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit