Soms zie je iets waarvan je denkt: waarom heb ik dat zelf niet bedacht? Dit is zoiets en ik mag er vandaag eentje weggeven…

 

Een draagbaar strandtentje met uv-filter. Je moet er maar opkomen. En handig dat het is!

 

 

Deze van Miasun mag ik vandaag weggeven. Het gezellige doek filtert meer dan 96% van de uva- en uvb-straling. Dat wordt dus veilig zonnen. Je kunt er met z’n tweetjes ruim onder liggen. Er passen dan zelfs nog twee (klein)kinderen bij. En de klapper vind ik nog wel dat zelfs de grootste kluns ‘m binnen twee minuutjes supereenvoudig op kan zetten dankzij een uitgekiend mechanisme.

 

Opgevouwen weegt het tentje inclusief de koordjes en haringen maar iets meer dan een kilo. Kan dus makkelijk achterop de fiets of in de kofferbak van je auto. En je hoeft ‘m natuurlijk niet alleen voor het strand te bewaren hè?

 

Denk je nu: deze prijs moet ik winnen? Laat dat ons dan even weten. Dit kan door een berichtje achter te laten op onze Facebookpagina onder dit artikel. Of wanneer je geen Facebook hebt, stuur een mailtje naar winnen@franska.nl en wie weet lig jij binnenkort heerlijk uit de zon in dit kekke tentje.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit