Deze Woensdag Windag wil je er als de kippen bij zijn. Ik mag weer een fijn shoptegoed weggeven. Jippie!

 

Hier word je vast heel hebberig van. Vandaag heb ik weer een heel toffe prijs voor je,want van mijn vriendinnen bij MS Mode mag ik dit keer 75 euro shoptegoed weggeven. Zomaar, omdat het zulk lekker weer wordt en jij vast wel een nieuwe top wil hebben of een korte broek, of kies het zelf maar uit!
 

Ik zou het wel weten als ik jou was. Heb je hun collectie al eens gezien? Te gekke zwoele jurken, beeldige lingerie en comfy kleding voor een thuiswerkdag. Bij MS mode hebben ze het allemaal van maat 40 tot en met 54. Een broek voor iedere bips dus. En jij mag zelf weten waar je gaat shoppen, online of in een van hun winkels.

 

Dus zet jezelf maar eens in de schijnwerpers vandaag… even een reactie achterlaten onder dit bericht op Facebook, of een mailtje als je geen Facebook hebt naar winnen@franska.nl.

 
Succes!

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit