Deze Woensdag Windag heb ik een heel toffe en praktische prijs te pakken. Eentje waar je jarenlang veel plezier van zult hebben. 

 

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar in mijn tuin groeit alles tegen de klippen op. Het was nogal groeizaam weer de afgelopen dagen en mijn klimop krijgt praatjes. Hij groeit zo hard dat hij inmiddels bij de buren op bezoek is en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Hoog tijd om er eens flink tegenaan te gaan met de snoeischaar. 

 

Een goede klus begint met goed gereedschap. Om de klimop te kortwieken gebruik ik een snoeischaar van Gardena (jaja, ik heb ‘m zelf ook!) waar zelfs de grootste kluns mee overweg kan. 

 

Deze Comfort-snoeischaar van Gardena is heel geschikt voor het snoeien van de verse scheuten van mijn klimop of om uitgebloeide bloemen weg te knippen. Hij is superscherp en kan heel makkelijk aangepast worden aan de grootte van je hand waardoor hij lekker wegknipt. En jij kan er ook eentje winnen voor al dat groene moois in je tuin of op je balkon. 

 

Dus wil jij ook snoeien als een pro? Dan bof je vandaag. Ik mag drie snoeischaren weggeven ter waarde van € 33,49 per stuk. Zomaar, omdat het Woensdag Windag is.  

 

 

Tuurlijk doe je mee. Even reageren onder het Facebookbericht over dit artikel en je maakt kans. Of (als je niet over Facebook beschikt) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit