Als het goed genoeg is voor The Queen is het goed genoeg voor jou…

 

Want wat ik vandaag weg mag geven geeft ook jou een royal treatment. Misschien ken je het wel, Molton Brown. Ooit begonnen met een klein winkeltje in Londen waar je de lekkerste ambachtelijk geproduceerde handzeep kon kopen, is het inmiddels uitgegroeid tot een luxemerk van wereldformaat. Koningin Elizabeth herself heeft Molton Brown zelfs benoemd tot hofleverancier van het Britse koningshuis. Ik bedoel maar.

 

In hun uitgebreide collectie zitten heerlijke gezichtsverzorging, zalige bad- en doucheproducten en de fijnste shampoos en conditioners. Meine gute, wat ruikt dat allemaal lekker. Deze staan standaard op mijn verlanglijstje. Alleen een beetje jammer dat ik net jarig ben geweest.

 

Maar jij boft vandaag. Ik mag twee sets weggeven uit de Jasmine & Sun Rose Travel Collection met daarin een bath & shower gel, een bodylotion en een eau de toilette. Deze geur is als een zwoel lentebriesje vol van jasmijn, perziken, frambozen en rozen.

 

Lijkt het je wat? Nou, dan weet je wel wat je te doen staat hè? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. Ik zie het wel verschijnen. Volgende week verloot ik ze allebei. Je hoort dus nog van me. Heb je geen Facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit