Woensdag windag

 

Dankzij Wieke kwam ik op het idee om dit eens een keer te regelen. Ik denk dat ik hier heel veel mensen blij mee zou kunnen maken namelijk.

 

 

Deze column van Wieke heb je vast wel gelezen. Ik vond het superstoer van haar dat ze gewoon in onderbroek op de foto ging voor Franska.nl. Ik durf nog niet eens zonder make-up. Laat staan dat er andere lichaamsdelen behalve hoofd en handen in beeld zijn. Maar ze heeft dan ook wel heel speciale onderbroeken, ‘Sweeties’  heten ze. Er werd zo enthousiast op gereageerd dat ik contact heb gezocht met degene die ze bedacht heeft. En gevraagd heb of ze misschien een leuke win-actie met ons wil doen.

 

En jawel hoor. Kwam voor de bakker. Ik mag drie Sweeties weggeven. Dacht je natuurlijk al, anders was ik er hier niet over begonnen. Nou heb ik alleen die foto’s van Wieke gezien en haar verhaal gelezen, net als jij. Dus veel meer weet ik niet van die Sweeties, daarom heb ik Sarah (de ontwerpster) even gevraagd wat er nou zo bijzonder aan is.

 

Komt ie:

 

  • Het zijn natuurlijke materialen, dus ze zijn luchtig en goed vocht-opnemend.
  • Geen naden tussen de benen waar ze elkaar raken en ook geen zijnaden.
  • Hoog in de taille, dus geen aftekening op de buik van knellend elastiek.
  • Lange pijpjes die niet opkruipen of aftekenen, mits je de juiste maat kiest. Dus ook geen uitpuilende bovenbenen. Het zijn namelijk geen shape-wear broekjes.

 

Hier vind je meteen maar even de maattabel: Tip van de expert: als je de grijze wilt, dan adviseer ik je de grootste maat te nemen waarbinnen je maten vallen. De grijze is namelijk wat minder rekbaar, want hij is van dikkere stof gemaakt.

Oh ja, dit zei ze ook nog: schurende bovenbenen hebben met je bouw te maken, niet met een grote maat.

 

 

Wil je een Sweetie winnen? Even reageren onder het Facebook-bericht over dit artikel. En stel dat je geen Facebook hebt, dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl

 

 

Heel veel succes!

 

 

PS. De blauwe Sweetie met bloemen die je hier ziet staat nog niet in de webwinkel. Primeurtje dus.

Door: Franska

Afbeelding van Franska