Woensdag Windag

 

 

Sieraden zijn het uitroepteken van je outfit, volgens Michael Kors. Deze quote zag ik een verhaal over Sandra Ray en Anouk Marrevee, die samen ‘Dos por Dos’ opgericht hebben. Een sieradenmerk voor vrouwen die een persoonlijke stijl willen en die niet blind de laatste modetrends willen volgen. Die zelf bepalen wat ze mooi vinden en zich met hun sieraden graag willen onderscheiden.

 

Met een basisgarderobe en mooie accessoires zijn oneindig veel combinaties te maken, zeker met deze sieraden. Sandra en Anouk maken dingen die over tien jaar nog steeds draagbaar zijn. Niks trendy en straks ineens weer ‘uit’ dus. Geen ‘bling, bling’ maar mooie, natuurlijke materialen. Ze maken hangers, oorbellen, armbanden en kettingen waarmee gevarieerd kan worden, zodat je een stijl kunt creëren die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

 

 


 

De sieraden van Dos por Dos zijn vanaf €12,50 per stuk onder andere verkrijgbaar op dospordos.com Alles is gemaakt van mooie en natuurlijk materialen. Dat kun je op hun website en op de foto’s hierbij wel zien. Het buffelhoorn dat ze gebruiken komt van buffels die ingezet zijn als trekdieren in de landbouw. Na een productief leven, sterven de buffels van ouderdom en worden hun huid (leder) en hoorns hergebruikt.

 

Mooi initiatief vind ik, om iets te maken dat tijdloos is. En nóg mooier, het zijn mooie sieraden. En nog véél mooier: ik mag drie prachtige sets ter waarde van €230,- cadeau geven aan drie vrouwen die dit het hardst verdiend hebben of dit voor iets speciaals nodig hebben of zeker weten dat ze het heel veel gaan dragen omdat…vul zelf maar in. Die sets bestaan uit die prachtige armband en ketting met roos, die je op de foto met het tasje ziet. 

 

Dus als jij wilt winnen (voor jezelf of voor iemand anders), schrijf dan, in niet meer dan twee regels, de reden onder het artikel over deze woensdag windag op de Facebook-pagina van Franska.nl. Als je geen Facebook hebt, mag je je twee regels ook mailen aan winnen@franska.nl.

 

PS. Ik vraag expres om niet meer dan twee regels, omdat ik anders de hele dag zit te lezen, in plaats van te schrijven ;-)

 

Heel veel succes!

En liefs

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.