Mmm… Heerlijk wegkruipen in zoiets fijns als dit. Als ik de foto alleen al zie, krijg ik er zo’n knus winteravondgevoel bij. En ik heb er twee gekregen om te verloten.

 

Af en toe denk ik wel eens aan die heerlijke winterzondagen van vroeger. Dat ik van m’n ouders lekker de hele dag in m’n nachthemd in huis mocht rondzwalken. Of op de bank hangen als een vaatdoek. Lekker luieren. Intussen heb ik besloten dat als je groot bent, je ook best een pyjama-dag mag. Kun je zomaar beslissen. Ha!

 

En toen ik deze zag, kreeg ik er helemaal zin in. Jij ook? Hij is van dat lekker zachte fleece en van het merk Eskimo. Alleen de naam klinkt al lekker cocoonerig. En hij heet Sien. Schot in de roos dus qua nostalgie. Er is trouwens ook een peignoir in hetzelfde dessin. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je hier even kijken. De pyjama kost €39,95. De maten lopen van S tot XL.

 

Wil je hem winnen? Ik mag er twee verloten namelijk. Gewoon even reageren op Facebook onder dit artikel en vertellen waarom jij hem zo graag wilt. En geef meteen even je maat erbij, dan is dat vast “afgetikt”. Geen Facebook, geen nood. Een mailtje naar winnen@franska.nl kan in dat geval ook.

 

Succes!

Door: Franska

Afbeelding van Franska