Ben je bij jou thuis altijd de kerstvrouw die de cadeautjes moet verzinnen, kopen en inpakken? Maar vergeet je dan voor jezelf iets moois te kiezen? Dan is dit helemaal alleen voor jou.

 

 

In Huize Smit ben ik altijd de sigaar als het gaat om cadeautjes inslaan. Het hele jaar door houd ik in mijn telefoon bij wie welke wensen heeft zodat ik met kerst tenminste weet wat ik moet kopen. Maar je herkent het vast wel, voor jezelf kies je niet zo snel iets moois, want wie gaat er nu voor zichzelf shoppen bij de juwelier?

 

Voor al die lezeressen die voor zichzelf weer geen luxe cadeautje voor onder de boom hebben gekocht mag ik van Mostert Juweliers iets heel moois weggeven. Zomaar, omdat jij ook een bijzonder pakje verdient.

 

Moet je zien wat er in dat doosje zit. Een prachtige zilveren ketting uitgevoerd in een paperclip schakel en je krijgt er ook deze bijpassende armband bij. Als je meer van goud houdt dat mag je kiezen voor dezelfde set, gemaakt van 925 zilver met daarover een laagje geelgoud.

 

 

Hoe luxe is dat? Bij Mostert Juweliers hebben ze al ruim 50 jaar verstand van mooie merksieraden en verkopen ze hun enorme collectie ook online. Dan kun je heel handig kiezen uit ringen, armbanden, kettingen en horloges gemaakt van de mooiste materialen, met of zonder glimmertjes.

 

 

Wil je graag dit fijne kerstcadeau voor jezelf winnen, helemaal voor jou alleen? Laat dan een reactie achter onder dit Facebookbericht of stuur een mailtje aan winnen@Franska.nl en wie weet ligt dit bijzondere pakje binnenkort bij jou onder de boom te schitteren. Laat je me wel weten welke set je wil winnen? De gouden of de zilveren? Want het moet natuurlijk wel helemaal naar je zin zijn.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit