Woensdag Windag

 

 

Er zijn van die winkels, waar ik uren in kan rond snuffelen. Dus ik ben heel blij met de win-actie van deze week. Al win ik zelf natuurlijk niet. Maar jij misschien?

 

Ik kom daarom dus heel graag bij Dille & Kamille. Natuurlijk heb ik alles, wat ik nodig heb, al lang maar hier weet ik toch altijd weer met spullen vandaan te komen, die zomaar ineens onmisbaar bleken te zijn. Of die voor de zekerheid maar vast in huis kunnen zijn, voor een verjaardag, of voor als er ineens een zwangere in de omgeving is, of voor je-weet-maar-nooit, of voor ‘dat had ik altijd al nodig en heb ik nog steeds niet’. Zal je vast wel bekend voorkomen.

 

En het leuke is, je vindt er van alles. Op allerlei gebied. Voor de tuin, voor in huis, voor op tafel, om te bakken of koken. Kortom, zo ongeveer alles wat ik maar kan bedenken, waar ik van houd en altijd nog veel meer belandt in m’n mandje. En het is ook allemaal zo mooi en puur en klassiek en toch vaak ook weer verrassend nieuw klassiek. Enfin. Je snapt het al. Genieten gewoon.

 

En nu mag ik dus vijf Franska.nl lezeressen blij maken met een Dille & Kamille Cadeaubon ter waarde van twintig euro. Wil je winnen? Gewoon even naar mijn Facebook-pagina en daar een reactie achterlaten bij dit artikel. En als je geen Facebook hebt even mailen naar winnen@franska.nl.

 

Succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs