Zo daar ben ik dan, want je bent natuurlijk stiknieuwsgierig wat ik deze week weer voor leuks heb gevonden. Dat er zoveel moois uit zo’n klein doosje kan komen…

 

 

 

Voor dat ik van start ga nog even een huishoudelijke mededeling. Meedoen aan de Woensdag Windag kan voortaan alleen nog maar door je naam en je adresgegevens te mailen. Niet vergeten hè?!

 

Normaal gesproken ben ik niet zo ijdel maar nu ik een dagje ouder word let ik er toch op of mijn huid er fris en fruitig uitziet. Dat ik rimpels krijg vind ik totaal niet erg, maar een doffe en grauwe uitstraling wel. Natuurlijk stap ik ook niet iedere dag stralend uit mij bed, maar daar hebben ze bij Dr. Hauschka iets op gevonden. Het zit in een klein doosje, maar geeft een groots effect.

 

Het 3-in-1 Make-up Palette heeft drie onmisbare producten voor een stralend gezicht want het poeder, de bronzer en de highlighter geven je in een handomdraai de perfecte glow. Het Colour Correcting Powder heeft verschillende minerale tinten die rode vlekjes verminderen en zorgen voor een egale teint. Het Bronzing Powder zorgt voor het zonnetje op je gezicht en geeft je zo een natuurlijke gezonde kleur. En met de Highlighter zet je hier en daar wat glanzende accenten op je gezicht waardoor je er jaren jonger uitziet. Breng maar eens een beetje net onder je wenkbrauw aan, dat geeft je pas een frisse blik!

 

 

Easy does is. Fijn om je gezicht ’s ochtends mee op te maken of om in de loop van de dag even bij te werken want het palette stop je samen met het kwastje en het hoesje zo in je tas voor onderweg. Het is dermatologisch getest en dierproefvrij. Dr. Hauschka werkt heel erg goed bij een gevoelige huid want ze gebruiken alleen maar natuurlijke ingrediënten en dus is de kans op een reactie klein. Ben je nou erg allergisch voor make-up dan vind je op de site van Dr. Hauschka de complete lijst met ingrediënten.

 

Wil je winnen? Laat dan via de mail een reactie achter met je adresgegevens op winnen@franska.nl en wie weet is-ie straks voor jou.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit