Vandaag geen fijne shampoo of een lekkere geur om weg te geven. Maar wel iets wat ik zelf ook graag hebben wil…

 

 

Ken je dat: je praat met iemand en dat gesprek maakt zo’n indruk op je dat het je leven voorgoed een andere wending geeft. Heel bijzonder vind ik dat altijd, want het maakt dat je een andere kijk op dingen krijgt.
 

Annemiek Leclaire is journalist bij onder andere NRC Handelsblad, Vrij Nederland en Psychologie Magazine. Voor Het Financieele Dagblad schreef ze de populaire column ‘FD Persoonlijk’ waarin vijftig vooraanstaande Nederlanders haar vertelden hoe één gesprek een enorme invloed op hen had of een keerpunt in hun leven bracht.
 

Lodewijk Asscher vertelt over zijn laatste gesprek met Wim Kok voor die in 2018 overleed. En wetenschapper Robbert Dijkgraaf praat over de ontmoeting met de oncoloog van zijn dochter die veel indruk op hem maakte. Youp van ’t Hek gaat in op het verrassende financiële advies van zijn vader dat hem uiteindelijk geen windeieren legde.
 

Het zijn stuk voor stuk prachtige interviews, eigenlijk meer kijkjes in de ziel van Bekende Mensen, gebundeld in ‘Het gesprek van je leven’. Lijkt het je wat, dit heerlijke boek? Laat dan onder dit Facebookbericht weten waarom juist jij moet winnen. Of stuur een mailtje aan winnen@Franska.nl.
 

Als je gewonnen hebt laat ik het je weten via mail of via een DM op Facebook. Let je dus wel op je berichtenbox van Facebook en e-mail? De winnaar krijgt een week de tijd om zich bij mij te melden, anders ga ik iemand anders blij maken met deze heerlijke prijs.
 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit