Dit fantastische boek ligt nog niet eens in de winkel maar jij kunt het nu al winnen…

 

 

Sommige boeken kun je gewoon niet wegleggen. ‘Het Derde Boek’ van Frank van Pamelen is er dus ook zo een. Het is het derde deel in de Huizinga-serie en ik mocht alvast een beetje proeflezen. Nou, ik zal je vertellen, iedere vrije minuut zat ik in het verhaal, een literaire thriller die zich afspeelt in Siena, Italië. Ik bleef er zelfs ‘s nachts voor wakker om te lezen hoe het af zou lopen.

 

 

Professor Olivier Huizinga is met een vriendin op vakantie in Italië en komt via een vergeelde pagina met daarop een vage gravure en een handgeschreven boodschap terecht in een spannende speurtocht naar een van de grootste mysteries uit de geschiedenis. Een heerlijk verhaal dus voor de liefhebbers van de boeken van Dan Brown en Jeroen Windmeijer. En heb je de film Tenet gezien? Dan zullen je wel wat dingen bekend in de oren klinken. Het SATOR-vierkant komt er namelijk in voor (dat is het raadsel waar Tenet op gebaseerd is).

 

 

 

Frank van Pamelen is werkelijk een alleskunner, want naast schrijver van deze fantastische thriller is hij ook dichter, cabaretier en columnist. Hij schrijft behalve columns ook kinderboeken, theaterprogramma’s, musicals, en dichtbundels. En misschien ken je Frank ook nog als presentator van het programma Vroege Vogels?

 

Dit boek wil je dus lezen. Winnen? Laat dan een reactie achter onder dit Facebookbericht of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit