Daar is ie weer, de Woensdag Windag, met vandaag iets heel fijns om na je vakantie bij de hand te hebben…

 

 

Sommige vrouwen houden heel erg van nieuwe schoenen of een mooie tas. Ik ben dol op opschrijfboeken en agenda’s. Juist omdat ik nogal chaotisch ben is een goede agenda echt mijn reddingsboei. Natuurlijk kan ik ook de agenda van mijn telefoon gebruiken, maar dat werkt niet voor mij. Maar als ik het met pen opschrijf dan vergeet ik het niet. Zo zie ik in een oogopslag wat ik nog moet doen en heb weet ik waar ik ruimte heb voor dingen waar ik blij van word.

 

 

Deze prachtige Succesplanner is mijn nieuwste aanwinst en is echt een lifecoach op papier. Ten eerste is het een prachtig vormgegeven boek met een dikke leren kaft. En er is ruimte genoeg om mijn afspraken, plannen en doelen op te schrijven. Zo zet ik de bekende stip aan de horizon en weet ik precies wat ik nog moet doen en waar ik alweer een kruisje achter kan zetten omdat ik het af heb.

 

 
 

De SuccesPlanner is gemaakt om meer structuur in je leven aan te brengen en zit vol geheugensteuntjes en motiverende quotes. Zeker handig als je af en toe een dip hebt, of als je even bent vergeten wat je ook alweer moest doen om je doel te behalen. In combinatie met de handige agenda zit je dus altijd goed. Heel fijn om na je vakantie bij de hand te hebben en zo de rust in je hoofd te bewaren als het weer lekker druk wordt om je heen.

 

 
Zou jij er ook wel een willen hebben? Zet dan onder dit Facebookbericht waarom je er eentje verdient of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.
 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit