Wil je wonen op Buckingham Palace? Dan is dit je nieuwe baan

 

Altijd al gedroomd van een leven à la Meghan Markle en Kate Middleton? Grijp dan nu deze kans, want de Britse royals zoeken iemand die bij hen op Buckingham Palace komt wonen.

 

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het voor de verandering eens niet. Je kunt namelijk aanschuiven bij de Queen als haar nieuwe paardenverzorger. Wat je taken zijn? De paarden helemaal klaarmaken voor officiële evenementen. Ervoor zorgen dat de paarden er helemaal topfit uitzien en een beetje koninklijk in draf door de straten gaan. De paarden een beetje chic voor die koetsen laten paraderen. En dan ben jij binnen, in het paleis der paleizen dus. 

 

Je krijgt er ook nog zo’n 25.000 euro per jaar betaald voor, wat natuurlijk keurig is, gezien je gratis tussen de koninklijke familie leeft en werkt. Dus mocht je niet al te gek zijn op paarden, nou, dan maak je maar zin. En als je nog nooit op een paard hebt gezeten, nou, dan neem je even een snelcursus paardrijden. Want dit is je nieuwe baan. Dit is je way to the life of Meghan. En eerlijk: we willen haar toch allemáál een beetje zijn? 

 

De vacature staat sinds begin oktober online, dus je bent nog niet te laat. Solliciteer wel vóór 10 oktober, de sollicitatiegesprekken zijn eind oktober. Dan weet je vast wanneer je vrij moet houden, zeg maar. Succes.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com