Wil je hebben: de Satisfyer adventskalender

 

Wat staat ons een héérlijke kerst te wachten.

 

 

 

De adventskalender van EasyToys is natuurlijk al een hit en die moet je eigenlijk gewoon jezelf cadeau geven, maar nu doet Kruidvat daar nog even een schepje bovenop. Yes, zij hebben nu een Satisfyer adventskalender in hun webshop staan, voor een heel mooi prijsje. Hij is namelijk €69,95 en als je bedenkt dat de Satisfyer Pro 2 alleen al €49,95 is, dan is dat dus een gigantisch goede deal.

 

En die Satisfyer Pro 2 zit er ook gewoon bij, net als allerlei andere speeltjes — ook voor de man. Leuk: de Satisfyer Pro 2 die erbij zit heeft ook nog eens een nieuw kleurtje. Nou, je bent een dief van je eigen portemonnee als je dit niet cadeau geeft aan jezelf. En aan je beste vriendin. Iedereen wordt hier toch blij van?

 

Hij is dus ook leuk voor koppels, want er zit ook een Satisfyer Egg for Men bij. Maar ook lingerie, glijmiddel en andere gadgets die je feestdagen in ieder geval een stuk sexyer maken. Rennen naar hun webshop dus, want in de winkel is-ie niet verkrijgbaar. Maar je hebt wel weer gratis verzending. Feeeest.

 

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer