Wie mooi wil zijn moet kou lijden…

 

Elke maandag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over het geheim van een body-contouring behandeling.

 

Een plattere buik, wat zou ik dat graag willen. Natuurlijk helpt het als ik minder zou eten. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Nu blijkt er al jaren een programma te bestaan dat gericht is op cellulitis en vetophopingen voor buik, billen en benen. Daarnaast verstevigt het de huid en bevordert het gewichtsverlies. Ooit is deze behandeling ontwikkeld in Amerika en nu is hij populair in veel landen, waaronder Nederland.

 

Het bijzondere van deze behandeling zijn de hoge concentraties actieve en natuurlijke plantenextracten, pure oliën, algenextracten en cafeïne in combinatie met beide thermale componenten warmte en kou.

 

Je krijgt een prettige en stevige massage met de gels en oliën, daarna word je met folie omwikkeld zodat de oliën beter intrekken en daarna begint de massage met het koude gedeelte.

 

Ik ben echt verrast door het effect van deze behandeling; ik heb niet zo’n last van cellulitis, maar ben ontzettend blij met het steviger aanvoelen van mijn buik, billen, benen en armen. Het werkt dus echt. Ideaal voor het begin van het bikiniseizoen, of juist voor de feestdagen, als je een feestelijke jurk aan wilt.

 

Deze Bioslimming behandeling heb ik laten doen bij Gorjana van BeautyVibes en kost € 98.

 

Voor meer info: www.bioslimming.nl

 

Kijk hier om te zien hoe het werkt.
 

 

 

Door: Anita Willemars 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.