Wet van Weber
(in de buurt van)

Leiden

 

Maartje: Wet van Weber is het initiatief van familie-cateringbedrijf All Class Catering, een club – vader, zoon, twee dochters en, voor de balans een niet-familielid– gepassioneerde mensen die de lekkerste en bovendien ook meest good looking catering verzorgt voor verschillende evenementen (een bruiloft bijvoorbeeld).

 

Tsja, en al die feesten, die brengen je natuurlijk op ideeën voor je eigen fuif. En hoe jij dat dan zelf in perfectie zou uitvoeren. Van het een kwam het ander en het resultaat werd Wet van Weber, bedacht door de gehele familie Reizevoort met vader als chef aan het hoofd. Noem het een pop-upconcept dat ervaart als een kleinschalige, intieme (boeren)bruiloft.

 

Het idee is simpel: een culinaire bijeenkomst voor maximaal 24 man die samen aan 1 lange tafel zitten op een unieke locatie (waar? dat is geheim tot de dag daar is, ook leuk. Tipje van de sluier: de familie komt uit Leiden en omgeving dus meestal vinden ze daar een originele locatie – een boerenschuur, een oude brouwerij, een verlaten huis – van dat).

 

Kost dat? 125 euro pp. En dan ben je dus een hele avond zoet. Verwacht overigens ook een sociale bijeenkomst: bij binnenkomst is het handen schudden en verhalen uitwisselen, mits je daar zin in hebt.

 

En er is een nieuwe datum! Met (vegetarische) lunch dit keer en wel op vrijdag 3 november 2017 (lunch en diner) en zaterdag 4 november 2017 (diner).

 

O! En als je geen alcohol mag of wil, omdat je moet rijden, geef dat dan vooral even aan: nog nooit (maar echt nog nooit!) zagen we zoveel originele en verbluffend lekkere alcoholvrije drankjes voorbij komen, gepresenteerd als een cocktail, zonder de zoete smaak. Hulde.

 

 

O! nummer 2: dochter Danielle is verantwoordelijk voor de beeldige foto’s, check @dochtervandechef

 

O! En ‘o!’ nummer 3, ik zou hem bijna vergeten: de live muziek is fan-tas-tisch en onvermoeibaar. 

Fingers crossed dat singer song writer Koert Witteman in november ook weer van de partij is.

 

 

 

Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.