De wekelijkse tarotkaartlegging van Franska vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten.

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, maanteken en ascendant. Het universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – Staven Drie
Deze week staat in het teken van een reis. Dit kan zowel fysiek zijn als spiritueel. Als je twijfelt om op reis te gaan, weet dan dat het de bedoeling is dat de ervaringen die je opdoet je horizon moeten verbreden waardoor je met een nieuwe blik plannen voor de toekomst kan gaan maken. Deze kaart geeft ook aan dat je een stabiele basis voor jezelf aan het creëren bent. Dat is goed, want dan kun je er altijd op terugvallen als het weer even minder gaat. Als er nieuwe kansen op je pad komen, wees dan vooral niet bang om uit je comfort zone te gaan. Daar ontstaat juist de magie.

 

Let deze week op het getal 14.

 

Stier – De Wereld
Deze week gaat het allemaal om één geheel worden binnenin jezelf. Je raakt als het ware volledig in balans, zowel fysiek als mentaal. Je bent bewust van je hogere zelf en je weet dat het universum met je mee werkt. Deze kaart symboliseert voldoening, prestatie en voltooiing. Al het harde werk dat je hebt gedaan gaat nu zijn vruchten afwerpen. Je hebt een succesvol punt bereikt in je leven en je kunt alle obstakels aan die nog op je pad gaan komen. Ook zul je nu de behoefte hebben om terug te geven aan andere mensen, op wat voor manier dan ook.

 

Let deze week op het getal 21.

 

Tweelingen – Ridder van Staven
Deze week voel je een soort transformatie binnen in jezelf en je zit vol met energie. Deze kaart is een goed teken om erop uit te gaan of om te gaan reizen. Als je daar de mogelijkheid toe hebt, dan moet je dat zeker doen, Tweelingen. Ook geeft deze kaart aan dat je je taken en projecten wil afmaken. Niet alleen voor jezelf, maar ook zodat anderen je kennis en kunde zien. Je wil erkent worden voor je harde werk. Als je aan een nieuw (creatief) project gaat beginnen, doe dat dan met veel energie. Niettemin moet je wel realistisch blijven met je ideeën en inzichten.

 

Let deze week op het getal 12.

 

Kreeft – De Zon
Deze week draait alles om succes, overvloed en uitstraling. Net zoals de zon zelf straal jij van binnen uit. Je bent het zonnetje in huis. Je zit vol met vreugde en je bent oprecht gelukkig met jezelf en het leven dat je aan het leiden bent. Hierdoor kun je anderen helpen om zich ook gelukkig te voelen, maar ook met je prestaties en je kennis. Je bent een inspiratiebron voor anderen, Kreeft. Deze kaart straalt warmte uit en brengt eigenlijk niets anders dan geluk met zich mee. Dit heb je verdiend.

 

Let deze week op het getal 19.

 

Leeuw – Zwaarden Drie
Deze week zit het even niet mee, Leeuw. Je voelt je terneergeslagen door een situatie en je weet niet hoe je eruit kunt komen. Het belangrijkste is dat je de situatie accepteert. Hierdoor kun je jezelf helen en eventueel hulp zoeken. Ook pijn en verdriet horen nu eenmaal bij het leven. Jij bepaalt of je bij de pakken neer gaat zitten of dat je je handen vies wil maken. Deze situatie zorgt ervoor dat je er sterker uitkomt en weer volledig jezelf gaat worden.

 

Let deze week op het getal 4.

 

Maagd – Pentakels Drie
Deze week ga je op een succesvolle manier een project afronden. Dit doe je in je eentje of met andere mensen samen. Als je samenwerkt met andere mensen, kan het lonen om nu weer aan een nieuw project te beginnen. Leer van de mensen waarmee je samenwerkt. Jullie hebben elkaar allemaal hard nodig, want het project vereist verschillende vaardigheden. Verder geniet je nu van het werk dat je doet en ben je niet bang om je handen vies te maken. Je werkleven is nu helemaal op orde, Maagd, daar hoef je je niet druk om te maken.

 

Let deze week op het getal 17.

 

Weegschaal – Aas van Staven
Deze week wordt het tijd dat je je eigen stem gaat vinden. Je bent creatief van jezelf en je wil ook graag creatief bezig zijn, maar je zit vast in je eigen ego met de gedachte dat je per se een opleiding gedaan moet hebben of een cursus. De creativiteit en kennis die je nodig hebt, zit al binnen in je. Probeer dat dus niet steeds van buitenaf te zoeken. Deze kaart is een teken dat je er gewoon voor moet gaan! Begin aan dat nieuwe project en volg je intuïtie. Als je een idee hebt, is het de bedoeling dat je dat gaat uitwerken.

 

Let deze week op het getal 20.

 

Schorpioen – Staven Vier
Deze week is de energie relaxed. Je bent thuis omringt door je dierbaren en familie en je wil niets anders dan lekker die veiligheid voelen. Er komt nu een periode aan van harmonie en balans. Je voelt je gelukkig en hebt verder niks te klagen. Vraag of vrienden langs willen komen voor een gezellig etentje en vier het leven. Deze kaart wordt ook wel geassocieerd met de feestdagen. Het knusse gevoel van saamhorigheid is nu het thema van de komende tijd. Geniet ervan, Schorpioen, en vergeet niet je dankbaarheid te uiten.

 

Let deze week op het getal 10.

 

Boogschutter – Kelken Drie
Deze week staat in het teken van een viering. Deze kaart symboliseert een periode van geluk, blijdschap en vrolijkheid. Je hebt even geen zorgen aan je hoofd en je wil gewoon genieten met de mensen die je dierbaar zijn. Het kan zelfs zo zijn dat een oude vriend(in) terugkomt in je leven of een oude geliefde. Ook kan het zijn dat er echt een viering plaatsvindt zoals een huwelijk of een verjaardag. Als dat het geval is, ga daar dan vooral heen! Het universum komt nog wel eens met verrassende gebeurtenissen.

 

Let deze week op het getal 5.

 

Steenbok – De Geliefde
Deze week staat in het teken van liefde, Steenbok. Niet alleen in de vorm van een relatie, maar ook in de vorm van vriendschap en liefde voor jezelf. Er kan iemand op je pad komen waar je direct een connectie mee hebt. Er is duidelijk chemie tussen jullie, maar je weet niet wat je moet doen. Je moet een keuze gaan maken en alleen jij weet wat het beste is voor je. Verder zit jij zelf vol met liefde. Dit kun je aan anderen doorgeven. Je weet nooit wie het hard nodig heeft.

 

Let deze week op het getal 6.

 

Waterman – Aas van Pentakels
Deze week staat in het teken van een nieuw begin. Je hebt de kans om een frisse start te maken en aan een nieuwe cyclus te beginnen. Het kan zijn dat je een nieuwe baan krijgt of volledig een carrière switch gaat maken. Deze kaart symboliseert ook een nieuw avontuur. Kijk welke kansen er nu op je pad komen. Het kan lonend zijn om deze met beide handen aan te grijpen. Uiteindelijk zul je op de lange termijn een goede basis voor jezelf gecreëerd hebben. Tip: besteed weer meer aandacht aan je gezondheid.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Vissen – Kelken Negen
Deze week komt er een einde aan de emotionele reis die je de afgelopen tijd hebt gemaakt. Je vond het moeilijk om je doel te vinden en er echt geluk uit te halen. Je komt nu dichterbij wat je echt wil en je hebt een beter idee van wat je doel is hier op aarde. Iedereen heeft een eigen taak of rol. Verder is deze kaart een teken dat je wensen uit gaan komen. Alles komt goed, Vissen, maak je niet druk. Soms duurt het nu eenmaal wat langer voordat wensen uitkomen.

 

Let deze week op het getal 11.