Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – Staven Acht

Deze week is het tijd om actie te ondernemen en snel ook. Je acties en handelingen hadden een consistente snelheid, maar je gaat als het ware nu een sprintje trekken. Vooruitgang is proces en dat is precies wat jij nu nodig hebt. Alles valt nu op zijn plek en jij bent nog het enige puzzelstukje dat ontbreekt. Door voor jezelf gezonde grenzen te stellen, krijg je de vrijheid voor zelfexpressie en creativiteit. Hierdoor kun je ook je focus beter verdelen. Laat je leiden door je passie(s) en maak gebruik van de kansen die op je pad komen.

 

Let deze week op het getal 2.

 

Stier – Zwaarden Twee

Deze week sta je even stil. De tijd verstrijkt terwijl jij een keuze probeert te maken. Er liggen nu heel veel keuzes voor je en je hebt geen idee welke keuze je moet maken. Dit komt doordat je niet weet wat de juiste keuze is. Hierdoor ga je het probleem vermijden in plaats van iets doen aan het probleem. Gebruik je onderbuikgevoel als een leidraad om een beslissing te nemen. Door het uit te stellen, wordt het alleen maar erger. Probeer nu zoveel mogelijk informatie te verzamelen over je keuzes.

 

Let deze week op het getal 5. 

 

Tweelingen – De Hangende

Deze week mag je eens even lekker op je kop gaan hangen. Echt waar! Deze kaart vraagt om je perspectief te verschuiven en om de situatie vanuit een ander oogpunt te bekijken. Je ziet iets over het hoofd, maar wat? Je zit nog vast tussen het verleden en de toekomst. Je moet niet vergeten dat alles wat je hebt in het nu is. Probeer nu het grote plaatje te zien waar jij onderdeel van bent. Door bepaalde aspecten van je leven achter je te laten, is succes op de lange termijn gegarandeerd. Het gevoel dat je nu hebt zal snel voorbij zijn.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Kreeft – Ridder van Pentakels

 

Deze week mag je wat rustiger aan gaan doen. Het is niet altijd handig om een sprint naar de finish te nemen. Deze kaart vraagt je om een routine voor jezelf te creëren waar je op de lange termijn de vruchten van kunt plukken. Vooruitgang laat zien dat je strategie die je momenteel hanteert werkt. Zie je geen vooruitgang, dan is er iets dat je moet gaan veranderen. Verandering is niet erg, het is juist een proces waar je doorheen moet als je verder wil komen. Je weet wat je wil en niemand kan je tegenhouden. Blijf trouw aan je oorspronkelijke visie.

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Leeuw – Kracht

Deze week gaat het om je innerlijke kracht. Het laat je groei en volwassenheid zien waar je de afgelopen tijd doorheen bent gegaan. Je wordt gevraagd om lastige situaties af te handelen met veel compassie en geduld. Tem je innerlijke Leeuw zodat je begeleid kunt worden door je hogere zelf. Neem verantwoordelijkheid voor je acties en handelingen en probeer je impulsiviteit een beetje onder controle te houden. Je hebt alle middelen om door te gaan, maar ook om voorspoed te hebben. Verder mag je met veel moed je angsten onder ogen komen. Wat houdt je nu nog tegen?

 

Let deze week op het getal 8.

 

Maagd – Kelken Drie Omgekeerd

 

Deze week mag je je eigen behoeftes boven die van anderen zetten. Het is tijd om de mensen die dichtbij je staan kritisch te bekijken. Steunen ze je wel in alles wat je doet en wil gaan doen? Wat zijn hun visies ten opzichte van die van jou? Je mag je gaan afvragen of je bereid bent jouw eigen behoeftes opzij te zetten zodat je erbij hoort. Het is belangrijk om te weten dat sommige mensen plaats moeten maken voor nieuwe mensen. Laat los wat losgelaten moet worden en ga vooruit.

 

Let deze week op het getal 4. 

 

Weegschaal – Rad van Fortuin

Deze week komt er verandering aan.Het universum is nu naar voren gekomen om het heft in eigen handen te nemen om de nodige veranderingen te maken die nodig zijn. Dit is misschien een harde klap, maar weet dat het universum ook achter jou staat. Het is nog steeds het Rad van Fortuin, dus het geluk staat nu aan jouw kant. Als je aan iets nieuws gaat beginnen, dan kan het zijn dat het gaat zorgen voor succes op de lange termijn. Onthoud dat alles gebeurt voor een reden en probeer de controle los te laten.

 

Let deze week op het getal 10. 

 

Schorpioen – Koningin van Staven Omgekeerd

Deze week mag je terugkeren naar  je innerlijke waarheid en elegantie. Je hebt je zin niet gekregen en je zult dat laten weten ook. De motieven die je nu hebt zijn egoïstisch zodat je kunt winnen. Misschien heb je diep vanbinnen geen vertrouwen meer in je eigen authenticiteit. Het vuur binnen in je is gedoofd en je weet niet hoe je dat weer aan kan wakkeren. Hierdoor ben je jezelf een beetje kwijt. Je trekt nu liever niet de aandacht en wil je terugtrekken. Neem een moment om te luisteren naar de stem binnen in je en bedenk wat je passies zijn.

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Boogschutter – Koning van Staven

Deze week mag je je ogen gericht houden op de prijs die je in gedachten hebt. Houd je intentie en visie goed voor ogen. Stop nu niet voordat je bent waar je moet zijn. Als je nog niet weet waar je heen wil, creëer dan goede doelen voor jezelf, door middel van je creativiteit, heldere geest en fantasiewereld. Je grootste wens is om een inspiratiebron te zijn voor anderen en om de mensen om je heen te inspireren. Dit kun je doen als je je passie laat vloeien zonder enige limiet.

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Steenbok – Pentakels Tien

Deze week ga je succes boeken. Je hebt op je reis het punt bereikt waarop je nu eindelijk kan gaan genieten van alles wat je hebt bereikt. Je hebt stabiliteit voor jezelf gecreëerd, liefde, een gemeenschap en steun. Je mag nu achterover gaan leunen in je stoel en alles lekker op z’n beloop laten, want ze hebben jou nu even niet meer nodig. Nu kun je je gaan afvragen wat je hier wil gaan achterlaten. Je laat nu een voetafdruk achter van wie jij bent. Dus vraag jezelf af: wie ben ik?

 

Let deze week op het getal 18. 

 

Waterman – De Duivel

Deze week wordt het tijd dat je even een realitycheck krijgt. Je bent te druk bezig met je status, macht en geld, waardoor je belangrijkere dingen uit het oog bent verloren. Je doet er nu alles aan om er als het ware bij te horen en het maakt je niet uit als je daarvoor iemand anders de grond in moet boren. Stop hiermee, Waterman, zo ben jij helemaal niet! Vraag aan jezelf vanaf wanneer deze verandering is gekomen. Jij hebt de touwtjes in handen, niet iemand anders. Verander je mindset voordat je misschien wel iets of iemand verliest die belangrijk is voor je.

 

Let deze week op het getal 15. 

 

Vissen – Koningin van Pentakels

Deze week verschuift je focus naar je werkleven en je thuisbasis. Deze kaart vraagt je om hier een balans in te vinden en om met liefde en comfort naar je huidige situatie te kijken. Mensen voelen zich veilig als ze bij jou in de buurt zijn, dus probeer dit gevoel ook voor je huis te creëren. Misschien is het tijd om (nieuwe) planten in huis te halen of het wat knusser te maken met zachte kussens. Investeer in jezelf op spiritueel en financieel gebied. Hoe meer je hebt, hoe meer je aan anderen kunt geven. Laat overvloed nu op een natuurlijke manier naar je toe stromen.

 

Let deze week op het getal 13.