Weekhoroscoop

 

De wekelijkse orakelkaartlegging vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van ‘Wijsheid van het Orakel’-kaarten.

 

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal, wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 
Ram – Flexibel

Deze week roept het Universum je op om te leren om flexibel te zijn. Misschien ben je van jezelf wel flexibel, maar je mag ruimte vrij gaan maken om nieuwe dingen te leren, om los te laten en om open te staan voor nieuwe kansen en projecten. Door dit te doen zul je zien dat mensen zich ook naar jou open gaan stellen waardoor er onvergetelijke dingen kunnen gebeuren. Flexibel zijn is niet altijd meegaan met de rest en gewoon ‘ja’ zeggen. Je mag best je grenzen aangeven.

Let deze week op het getal 19.

 
Stier – Naar de zee

Deze week mag je leren om met de stroom van het leven mee te gaan. Het kan zijn dat er deze week ook bepaalde kansen van je pad gehaald worden waarvan jij dacht dat het de juiste keuzes waren. Wees niet getreurd, er zullen weer kansen op je pad komen die zijn ontstaan door de perfecte omstandigheden. Deze kaart kan ook aangeven dat het weer eens tijd is om letterlijk de zee op te gaan zoeken. Dit kan ervoor zorgen dat je nieuwe ideeën krijgt of dat je energie weer even gereinigd wordt.

Let deze week op het getal 7.

 
Tweelingen – In balans

Deze week ben je er helemaal klaar voor. Je weet wat je moet weten en door alle kennis en ervaringen die je hebt opgedaan kun je precies gaan bereiken wat je wil. Denk bijvoorbeeld aan je dromen en wensen. Het is een perfect moment om aan iets nieuws te beginnen en om alvast zaadjes te gaan planten zodat je hier later de vruchten van kunt plukken. Kijk wel uit dat je niet te actief bezig bent met manifesteren, dat is nu niet nodig. Jij bent in balans, maar zorg er ook voor dat alles in balans blijft.

Let deze week op het getal 48.

 
Kreeft – Melk en honing

Deze week ga je een mooie periode van je leven in. Het is een periode waarin je ontspannen bent en niet per se ambitieus. Het is een kostbare tijd, dus geniet ervan en neem alles in deze periode in je op. Sta open voor overvloed en uit je dankbaarheid naar het Universum. Je mag ook leren om meer jezelf te zijn en je eigen authenticiteit te gaan omarmen. Door jezelf eerst te accepteren, zullen de juiste mensen en kansen naar je toekomen. Dat is tenslotte toch wat je wil?

Let deze week op het getal 51.

 
Leeuw – Chaos en conflict

Deze week zul je merken dat je middenin een stormachtige sfeer zit. Chaos is niet erg; we zijn namelijk uit chaos ontstaan. Laat je meevoeren met de energie en je zult jezelf tegenkomen. Het kan zijn dat je andere ideeën hebt dan iemand die dichtbij je staat, wat voor conflicten kan zorgen. Dat is niet erg, want dat kan ook voor nieuwe inzichten zorgen. Er zit een les in de chaos en conflicten: je mag gaan leren anderen te begrijpen. Jij hoeft niet per se begrepen te worden.

Let deze week op het getal 33.

 
Maagd – Serendipiteit

Deze week ben je in lijn gekomen met het Universum. Jouw dromen vallen samen met die van je dierbaren of met die van de mensen met wie je samenwerkt. Dat is belangrijk, want nu kun je samen met anderen je dromen gaan waarmaken. Je staat dan namelijk sterker! Alles wat je nu gaat waarmaken of waar je aan gaat beginnen zal voor anderen de weg vrijmaken. Het is niet zomaar iets wat je doet. Je kunt nu het onverwachte verwachten. Sta open voor deze eventuele veranderingen.

Let deze week op het getal 18.

 
Weegschaal – fantasie

Deze week mag je een blik gaan werpen op je fantasie. Wie wil jij graag zijn? Wat zijn je dromen? Waar wil je over vijf jaar zijn? Als je het kunt dromen, dan kun je het ook waarmaken. Je dromen zijn niet voor niets jouw dromen; niemand heeft namelijk hetzelfde doel. Mediteer of maak een vision board om inspiratie op te doen en om goed in beeld te krijgen wat je graag zou willen. Als je niet goed voor je kunt zien of geen idee hebt wat je eigenlijk wil, laat je dan voor je gevoel leiden. Zij weet namelijk de weg.

Let deze week op het getal 20.

 
Schorpioen – Denker

Deze week mag je je gaan focussen op strategie en berekeningen. Je mentale kracht gaat je nu verder helpen, dus luister even niet naar je gevoel. Door eerdere ervaringen kan ons gevoel ons soms misleiden omdat we bijvoorbeeld bang zijn weer tegen een obstakel aan te lopen. Laat je geest nu de leider zijn en bedenk goed wat jij hieruit wil halen. Hoofd en hart kunnen makkelijker samenwerken dan je denkt. Goed kunnen communiceren is net zo spiritueel als goed naar je gevoel luisteren.

Let deze week op het getal 44.

 
Boogschutter – Cadeautjes geven en ontvangen

Deze week wordt het een heel productieve periode voor je. Je hebt alles wat nodig is, maar je moet er wel tijd voor hebben en die er in steken. Je kunt niet verwachten dat het allemaal maar gewoon naar je toekomt. Als je cadeautjes wil ontvangen, moet je ook cadeautjes geven, anders is de Wet van Geven en Nemen niet meer in balans. Het Universum staat achter je om je te helpen waar nodig is. Een extra tip voor deze week: let op je uitgaven.

Let deze week op het getal 27.

 
Steenbok – Hogere Macht

Deze week mag je leren dat het Universum met jou meewerkt. Soms heb je het idee dat het Universum je tegenzit of dat het niet het beste met je voor heeft, maar dat is niet zo; het werkt altijd in jouw voordeel. Door dankbaarheid te uiten kun je in gaan zien dat je al veel meer hebt dan je dacht. Kijk ook naar een andere manier om contact te maken met het Universum. Dit kun je doen door te mediteren of door met edelstenen aan de gang te gaan. Het is aan jou.

Let deze week op het getal 4.

 
Waterman – Verandering van windrichting

Deze week mag je letterlijk gaan veranderen van richting. Het is menselijk om zekerheid te willen, maar je hoeft je tegen verandering niet te verzetten. Soms zijn de dromen die je had het toch niet voor jou. Dat is niet erg, je verandert namelijk als persoon. Je hebt waarschijnlijk allang niet meer dezelfde dromen als toen je vijf jaar oud was. Transformatie zorgt er alleen maar voor dat er andere kansen op je pad kunnen komen die je verder gaan brengen. Sta je liever stil of ga je liever vooruit?

Let deze week op het getal 12.

 
Vissen – Ademhalen

Deze week mag je je gaan focussen op je ademhaling. Je hebt voor alles geduld nodig en doordat je te gehaast bezig bent, ben je weer even uit je ritme. Adem weer eens diep in en uit en probeer tot rust te komen. Mediteer en kijk wat dit voor je lichaam kan doen. Door even stil te staan in het moment zul je wonderen gaan zien die je niet eerder zag. Ademen is veel belangrijker dan we denken en we staan hier eigenlijk niet bij stil. Goed leren ademen kan je ook dichterbij het Universum brengen.

Let deze week op het getal 29.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com