Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 
Ram – Koningin van Staven

 

Deze week ben je enorm gemotiveerd om projecten af te ronden en grote stappen te maken. Je maakt ‘to-do’ lijstjes die je binnen een paar uur hebt afgewerkt. Je zit hoog in je energie en je hebt het gevoel alsof je heel de wereld aan kunt. Overvloed komt nu jouw kant op en het geluk is met je mee. Maak op je werk gebruik van je zelfkennis en pas je sterke punten van jezelf toe waar nodig is. Let ook goed op wat je zwaktes zijn en vraag eventueel om feedback.

 

Let deze week op het getal 15.

 
Stier – Koningin van Pentakels

 

Deze week leef je volop in overvloed. Meer dan op één gebied in je leven. Alles is nu stabiel en je bent gezegend met alles wat jou gelukkig maakt. Dit deel je nu maar al te graag met anderen. Dat is iets moois, want zo vergroot je je overvloed. Het is jouw tijd om nu zorgzaam te zijn voor anderen, ook al is het maar een klein gebaar. Haal weer eens een cadeau voor een vriend(in) zodat hij of zij weet dat je hem/haar waardeert. Deze goede energie trek je zelf dan ook weer aan.

 

Let deze week op het getal 3.

 
Tweelingen – Schildknaap Kelken

 

Deze week komt er iets onverwachts op je pad. Het kan om een persoon gaan, maar het kan ook iets zijn op werk. Wat het ook gaat zijn, het zal een grote impact maken op je leven en op je emoties. Hierdoor moet je even schakelen en zullen zaken anders lopen dan dat je had verwacht. Je gaat merken dat je meer inspiratie hebt en weer meer energie om door te pakken. Het kan ook zijn dat het een persoon is uit je verleden die weer even om de hoek komt kijken. Omarm wat er ook naar je toekomt, het is voor jou bedoeld.

 

Let deze week op het getal 1. 

 
Kreeft – De Wereld

 

Deze week ga je succes behalen. Al het harde werk dat je de afgelopen tijd hebt geleverd, gaat nu zijn vruchten afwerpen. Obstakels verdwijnen nu van je pad en je grijpt makkelijk nieuwe kansen aan. Dit kan nu een enorme opluchting voor je zijn, waardoor je zelfs hoog in je emotie zit. Is niets mis mee, je mag ook wel eens terugblikken op waar je vandaan komt. Deze kaart duidt ook aan dat er een Leeuw, Waterman, Stier of Schorpioen op je pad kan gaan komen die je verder gaat brengen. Ook laat deze kaart een potentiële reis zien, vaak een fysieke reis naar een ander land.

 

Let deze week op het getal 21. 

 
Leeuw – Ridder van Staven

 

Deze week bouw je nog even voort op de energie van vorige week. Je doelen staan nog steeds centraal, alleen kijk wel uit dat je niet als een blind paard aan het rennen bent. Je neemt geen tijd om na te denken en bent nu eigenlijk zonder nagedacht te hebben aan het handelen. Dit kan gevaarlijk zijn, aangezien je impulsief reageert. Hierdoor kun je later spijt krijgen van bepaalde keuzes. Je mag risico’s nemen, maar denk er eerst wel even over na. Hierdoor ben je voorbereid op obstakels die opeens op je pad kunnen komen. Wat zijn de voor- en nadelen?

 

Let deze week op het getal 5. 

 
Maagd – Ridder van Zwaarden

 

Deze week zit je weer goed in je vel en je zit vol met frisse energie. Het heeft je goed gedaan om je terug te trekken en de mensen om je heen merken het ook aan je. Je passie is weer aangewakkerd en je maakt er gebruik van. Kijk wel uit dat je niet alles te logisch gaat redeneren, soms mag je bepaalde dingen ook gewoon gaan doen. Laat je emoties de weg leiden en kijk waar het je heen brengt. Dit gaat je ook verder helpen in je persoonlijke relaties. Je komt nu weer volledig in balans.

 

Let deze week op het getal 13. 

 
Weegschaal – Zwaarden Negen

 

Deze week zit het even niet mee. Goede nachtrust lijkt er niet van te komen je geest maakt overuren. Je denkt maar na, waardoor je jezelf gek aan het maken bent. Je bent onrustig en hebt een gevoel van wanhoop. Waar komt dit vandaan? Misschien maak je momenteel iets mee wat zwaar op je bord valt. Misschien heb je wel een obstakel voor jezelf gecreëerd die er helemaal niet is. Het is oké om je zo te voelen. Pak je rust als dat nodig is.

 

Let deze week op het getal 9.

 
Schorpioen – Gerechtigheid

 

Deze week wordt het tijd dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor keuzes die je de afgelopen tijd hebt gemaakt. Als je door het leven gaat, zonder twee keer over keuzes en acties na te denken, leer je jezelf nooit van een andere kant kennen en heb je het gevoel alsof je onschendbaar bent. Het is ook goed om de andere kant van het verhaal te leren kennen. Het is goed om bewust te worden van de handelingen die je doet. Zo leer je veel meer dan je denkt. Wees overigens niet bang om fouten te maken, dat doen we allemaal. Dat maakt ons mens.

 

Let deze week op het getal 11. 

 
Boogschutter – Zwaarden Acht

 

Deze week heb je het idee dat je tegengehouden wordt door iets. Deze kaart is een teken dat je alleen jezelf tegenhoudt. De situatie en de omstandigheden waar je nu in zit, zijn allemaal niet zo moeilijk als dat je jezelf doet geloven. Je hebt het gevoel alsof je vast zit en geen kant op kunt. Kijk eens goed om je heen, je kan elke kant op die je maar wil. Waarom ben je jezelf aan het saboteren? Geef niet zomaar toe aan de negativiteit die je voor jezelf gecreëerd hebt. Vraag eventueel om advies als je er zelf niet uitkomt.

 

Let deze week op het getal 16. 

 
Steenbok – Kelken Vier

 

Deze week krijg je een harde reality check. Alhoewel het leven mooie kansen biedt, krijgen we soms ook teleurstellingen en hebben we te maken met gemiste kansen. Je bent de laatste tijd kritisch geweest naar jezelf, omdat je een te hoge druk hebt opgelegd. Dit is helemaal niet nodig, want niemand om je heen verwacht iets van je. Alles lijkt nu tegen te zitten en niets gaat zoals jij dat wil. Door je perspectief te veranderen, zul je zien dat je situatie ook gaat veranderen. Het leven zit je helemaal niet tegen.

 

Let deze week op het getal 10. 

 
Waterman – Aas van Pentakels

 

Deze week zie je alles door een roze bril. Welke kant ga je nu op? Het leven is weer helemaal leuk en je ziet nu alle mogelijkheden die het leven biedt. Kijk wel uit dat je niet op je neus valt, want je leeft ook een beetje in je eigen droomwereld. Het is goed om af en toe weer terug op aarde te komen zodat je de realiteit niet verliest. Verder is het een mooie tijd om lol te hebben en er iets moois van te maken. Heb je een hobby waar je al een tijdje mee aan de slag wil? Doe dat dan vooral.

 

Let deze week op het getal 4. 

 
Vissen – De Hangende

 

Deze week heerst er een rustige energie. Jij bent kalm van binnen en er zijn wat obstakels achter de rug. Dit is hét moment om een stap terug te nemen en om tijd voor jezelf vrij te maken. Mediteren kan nu helpen om inzichten te geven en om contact te maken met je ziel. Misschien moet je iets opgeven om echt zen te worden. Denk bijvoorbeeld aan een project wat eigenlijk niets voor jou is. Er is geen sprake van goed of fout. Als het voor jou werkt, dan is het goed.

 

Let deze week op het getal 12.