We hebben ons maar weer opgeofferd

 

Ja, iemand moet het doen tenslotte. Al hoorde ik wel wat vrijwilligers roepen op Facebook dat ze wilden helpen…         

 

De winkels liggen alweer vol met paaseitjes. Boordevol mag ik wel zeggen. En het lijkt steeds ingewikkelder te worden om te kiezen. Want er komen meer en meer bijzondere smaken bij. Kijk, melk, puur en wit kennen we allemaal. Al zijn daar ook best flinke smaakverschillen te ontdekken.. Toch hebben we die even overgeslagen.

 

We hebben ons vol overgave gestort op de bijzondere smaken. En dat was nog best een klus. Waar in eerste instantie iedereen jaloers was en wij niet konden wachten, bleek al proevend van 23 smaken dat onze ogen dus een beetje groter waren dan onze maag. Maar niet gezeurd. Je spreekt iets af of niet. Dus we hebben doorgezet. Tot het laatste ei: Emma de Thouars, managing editor van FavorFlav.com, Danique Leeuwenstijn,  coördinerend redacteur van Franska.nl en ikzelf. Kijk maar:

 

Die hele grote plof aan het einde hebben we er maar even vanaf geknipt. En de winnaars bleken allemaal van de HEMA te zijn. Crispy koffie, Hazelnoot en Crispy melk

 

En we hadden nog een special die eigenlijk buiten de categorie normale paaseitjes viel. Toch maar even geproefd. Leuk nieuws voor paas-eitjes-fanaten. Morgen opent er in Amsterdam (Runstraat 25) een HEMA paaseitjes pop-up shop. Open tot 1 april.

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

beeld : thinkstock