Rust bij Ikea

Er is weer een nieuwe collectie. En ik kan dit al verklappen: je gaat er he-le-maal zen van worden.

 

Na alle drukte van de dag naar huis en weer helemaal tot je innerlijke zelf komen. Klinkt heerlijk toch? Dat is precies wat Ikea vanaf april voor ons gaat regelen. Namelijk de nieuwe Hjärtelig collectie. Jazeker. Hjärtelig. 

 

Ikea staat bekend als de winkel waar je voor ieders smaak leuke en betaalbare meubels kunt vinden. Maar nu gaan ze daar iets eigentijds en extra’s aan toevoegen: relaxen bij en met Ikea. Lekker aan die innerlijke tempel werken dus. En wij zijn daar natuurlijk helemaal weg van. Yogamatten, kaarsen en veel licht design. De boodschap is dan ook dat we met z’n allen moeten gaan ontspannen. Graag. Het is al druk genoeg dus richt je huis in met een ontspannende kleur, leg jezelf te rusten op de yogamat in de dragonfly positie en geniet! 

 

Duurzaamheid en milieu staat bij Ikea op nummer één, dus de collectie bevat natuurlijke materialen, zoals zeegras, kurk en rotan. De volledige collectie is dan ook ontworpen voor mensen die een voorliefde hebben voor de natuur. 

 

Trek je sportkleding dus maar alvast uit de kast. Want vanaf begin april is de nieuwe collectie online te bestellen. Denk dat ik ook maar even ga scoren, ben best toe aan ontspanning. Jij ook?

 

 

Door Danique ten Boer