Dit wil je weten over de ex van George Michael

 

Wat een downfall. Van een leven op luxe jachten en in een huis van vijf miljoen pond naar dagelijks hoppen van budgethotel naar een achterbank van een auto om op te slapen.

 

Deze week werd Fadi Fawaz  door de politie opgepakt omdat hij met een hamer door straten liep om autoruiten in te slaan om zo op de achterbank te kunnen slapen. Doet de vraag rijzen: wie is Fadi Fawaz, de ex van George Michael?

 

Fadi en George zouden elkaar in 2009 hebben ontmoet, maar pas een relatie hebben gekregen in 2015. Fadi zou George door moeilijke periodes hebben geholpen en hem hebben bijgestaan toen hij in 2015 een afkickkliniek in Zwitserland bezocht. Afijn. Er zijn mensen die zeggen dat ze al in 2018 uit elkaar zijn geweest en dus geen stel meer waren toen George overleed. Dat verklaart op zich best dat de familie van George niet toestaat dat Fadi aanspraak maakt op de 97 miljoen pond van George, de royalty’s en ook niet mag wonen in een van zijn miljoenenpanden.

 

Maar Fadi denkt daar heel anders over. Die voelt zich in de steek gelaten. “No one seems to be human anymore.”

 

Toch klinken er wat verhalen die niet helemaal voor Fadi pleiten. Zo zouden ze dus niet meer samen zijn geweest toen George Michael overleed. Hij zou die nacht ook al in de auto hebben geslapen en George die ochtend wakker hebben willen maken om samen iets leuks te doen. Ook zou hij een van de huizen van George waar hij na zijn dood in woonde een keer helemaal kort en klein hebben geslagen. Hij werd gearresteerd en de brandweer moest eraan te pas komen.

 

Ook heeft Fadi ooit getwitterd dat hij George haat. Dat was toen hij erachter kwam dat hij niets zou erven, maar het fortuin van George naar zijn zussen, een paar medewerkers en goede doelen ging. “George, ik haat je”, begint Fawaz. “Jouw macht heeft mij getoond dat je vrienden, familie en vreemden kon veranderen in leugenaars, lafaards en ze onmenselijk maken. Toch kan deze macht iemand niet aardig en liefhebbend maken of houden. En ik kan niet wachten om dat aan jou te bewijzen. Met al mijn haat, Fadi.”

 

Afijn. Het gaat niet goed met Fadi, die conclusie kunnen we wel trekken. Hij zou nu een bod van een uitgever willen accepteren om voor 1 miljoen pond zijn hele verhaal te vertellen en alles over het leven van George Michael. En hij heeft al spullen via Twitter aangeboden: George Michael items for sale.

 

Terwijl hij zo lang heeft gezegd dat hij hun unieke liefde niet wilde uitventen. Ik hoop dat er iemand is die Fadi rust, geborgenheid en dat wat hij nodig heeft, biedt. Want dit gaat de verkeerde kant op.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach