Wat is hier nu mis mee?

 

Kijk eens goed naar deze foto. Wat zie je dan? Even goed kijken hè? Hier is toch helemaal niks mis mee?

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Op dit plaatje dat Andre Hazes met de wereld deelt zie ik een vader die zijn zoon een dikke pakkerd geeft. Omdat kleine Dreetje om op te vreten is, omdat grote Dre van zijn zoontje houdt. Hoe vaak heb jij niet een van de kinderen eens even lekker vastgepakt en gekust en geknuffeld? In wangetjes gebeten, met je neus op een blote buik gekriebeld?

 

Tot zover niks bijzonders, zou je denken. Maar waar een deel van de bevolking blijkbaar over valt is dat Grote Dre zijn zoon op de mond kust. Dat vinden ze maar gek. ‘Je hoort je kind niet op zijn mond te zoenen.’ Sommige types vinden het zelfs ‘vunzig’.

 

Pardon? Vunzig? Sinds wanneer is het op de mond kussen van je kind vunzig? Daar begrijp ik nou helemaal niks van. Zo’n dikke pakkerd heeft toch helemaal niks met seks te maken?

 

Misschien voelen mensen zich ongemakkelijk omdat ze zelf niet zo aanrakerig zijn met hun eigen kinderen? Heeft het te maken met de manier waarop je zelf bent opgevoed? Alleen al het feit dat je met het plaatsen van zo’n foto op sociale media een heleboel negatieve reacties oproept vind ik eigenlijk heel bijzonder.

 

Bemoei je er niet mee. Ik zie alleen maar liefde. Jij?

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit