Wat hoor ik nou over Boer Zoekt Vrouw?

 

Drie keer knipperen met je ogen en het is alweer winter. Dat betekent chocoladeletters, Kerstmis en een vers seizoen Boer Zoekt Vrouw op de televisie.

 

 

Heerlijke televisie op de zondagavond. Beentjes op de bank, dekentje erbij en dan maar zwijmelen bij die boeren en boerinnen op zoek naar L.O.V.E.

 

Het is al jaren een succesnummer dat Boer Zoekt Vrouw. Maar het ziet ernaar uit dat ik dit kijkcijferkanon de komende winter moet missen. Dat ligt niet aan de boeren, die staan namelijk te springen om een logeerweek met drie leuke mannen of vrouwen. Maar het programma kan simpelweg niet gemaakt worden vanwege de maatregelen rondom corona.

 

Want hoe ga je aan een nieuwe liefde snuffelen op anderhalve meter? Waar laat je de cameraploeg in je boerderij? En waar kun je nog naartoe op citytrip met die ene leukerd die jouw leven compleet maakt?

 

Yvon Jaspers baalt er natuurlijk ook enorm van. Zo zegt ze: ‘Zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt. Het enige doel van Boer Zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is, het verminderen van de 1,5 meter…’ Jammer, maar het is niet anders.

 

Kun jij de boeren ook niet missen? Dan kun je ze toch nog zien in het nieuwe programma van Yvon. In ‘Onze boerderij’ volgt ze een aantal oud-kandidaten van BZV en hun bedrijf. Zo zie je Boer Willem die samen met zijn moeder de koeien melkt, de zorgboerderij van Boer Jan, en Boer David met zijn varkensboerderij in Roemenië. Een kijkje in de keuken van het echte boerenleven dus. Met of zonder nieuwe liefde.

 

Onze boerderij. Vanaf zondag 6 september bij KRO-NCRV op NPO 1.

 

Beeld © KRO-NCRV // Linelle Deunk

Bron: KRO-NCRV
 
 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit