Wat een blunder

 

Daar kwam dan de gloednieuwe Privé uit. Pronkend met Amalia op de cover, met haar vriendje zelfs erbij. Of toch niet?

 

 

 

Nee, al gauw bleek dat dit niet Amalia was, maar Anne. Zelfde voorletter, zelfde lange blonde haren, maar daar houdt de gelijkenis dan ook wel bij op. En je kan je voorstellen dat Anne wel even verbaasd stond te kijken toen bleek dat zij ineens op de voorpagina van Nederlands grootste roddelmagazine stond. Aangezien voor een lid van onze koninklijke familie. Ach, er zijn er maar weinig die hierover kunnen meepraten. En ik denk dat als je toch op de voorkant van de Privé moet belanden, dan maar liever zo, toch?

 

Gelukkig kon deze Anne er ook wel om lachen en ze maakte er onderstaande TikTok over. En ik moet eerlijk zeggen, ze heeft echt wel iets weg van Amalia, toch?

 

@anne.heij MATERIAL GIRL want ik sta op de cover van privé als PRINSES AMALIA #prinsesamalia #lech #prive #roddelblad #nieuweprinses #prinsgevonden #lifeofyvonne ♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana

 

Grappig: Evert Santegoeds kreeg na deze cover een brief van de RVD. Daarin stond in eigenlijk gewoon: leuk geprobeerd, maar jammerlijk mislukt. Dit is niet Amalia. Hoe zouden ze daar gegniffeld hebben tijdens het schrijven ervan?

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer