Voor eeuwig kerst

 

 

Twee dagen in het jaar vieren we kerst. Dat is gewoon zo. Maar er bestaat een hotel dat hier wel anders over denkt. Want waarom zou je je niet elke dag kunnen onderdompelen in de kerstsfeer?

 

 

 

Vraag jij je elk jaar weer af waarom kerst maar twee dagen duurt? En mag van jou de kerstboom wel heel het jaar in je huiskamer vertoeven? Dan heb ik een erg leuk nieuwtje voor je. Er bestaat namelijk een hotel waar het altijd Kerstmis is. Ja, altijd. 365 dagen per jaar dus. Zo hoef je nooit meer de dagen af te tellen tot 25 december.

 

Dit opmerkelijke hotel genaamd The Inn at Christmas Place bevindt zich in Amerika (hoe kan het ook anders), in de staat Tennessee.Niet echt om de hoek, maar wel een bezoekje waard wanneer je je een keer op Amerikaanse bodem begeeft.

 

 

 

Op die manier kun je kerst vieren wanneer je maar wilt. Zie jij het al voor je? In je badpak bij het zwembad tijdens een hittegolf, terwijl je Kerstmis viert? Lijkt mij toch een leuke ervaring. Het nadeel van Kerstmis vind ik namelijk dat het altijd ijskoud is, en dan vaak niet eens met sneeuw, waardoor de boel er ook niet charmant en wit uitziet. Doe mij maar een enkeltje naar de zon dan.

 

Of is kerst juist een grote nachtmerrie voor je en ben je blij als die boom weer aan de straat kan?

 
All images from  The Inn at Christmas Place

 

 

 

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts