Voor deze robotstofzuiger ren je nu naar Lidl

Want je hebt wel wat beters te doen dan poetsen en boenen nietwaar?

 

 

 

Met een hond in huis is een schone vloer toch wel een utopie. Want is het niet dat Takkie met vieze pootjes binnenkomt dan is het wel dat haaaaar dat overal opduikt. Dus je snapt dat er in Huize Smit vaak moet worden gestofzuigd. Nou is deze moeder wel goed maar niet gek en daarom rende ik als een malle naar Lidl voor deze superduper robotstofzuiger.

 

Niet alleen haalt ie met zijn 2 zijdelingse borstels het stof uit alle hoeken en gaatjes van de kamer, hij glijdt moeiteloos over laagpolig tapijt of een gladde parketvloer. Door de 10 gevoelige anti-schoksensoren en de 3 anti-valsensoren komt het apparaat ook met het grootste gemak langs de plinten en de losliggende kabels van de tv en onder de bank of onder je bed. Hij vangt het vuil op in de ingebouwde stofbak en als hij klaar is gaat hij uit zichzelf weer terug naar het laadstation. Hoe relaxed.

 

En dit apparaat scoort wat mij betreft helemaal 5 sterren vanwege de dweilfunctie die er ook op zit. De vochtige microvezeldoek onder het apparaat haalt vlotjes alle viezigheid van de vloer. Deze robotstofzuiger is supermakkelijk schoon te houden en met de afstandsbediening kun je hem alle hoeken van de kamer laten zien zodat jij je niet meer hoeft uit te sloven. Bovendien kun je de starttijd vooraf instellen en hoef je er niet voor thuis te blijven. Nu alleen nog een goede naam voor hem verzinnen. Wat vind je van Truus?

 

Ik zeg: ren nu naar de Lidl, want voor 159 euro is hij voor jou. Thank me later!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit