Vier Tweede Kerstdag bij MaMa Kelly in Den Haag

 

Maartje: Mocht je nog geen plannen hebben op Tweede Kerstdag, en vooral geen zin om zelf de keuken in te duiken, mogen we dan opteren voor het Haagse MaMa Kelly?

 

 

In de voormalige Cabellerofabriek aan bedrijventerrein De Binckhorst, een stukje buiten het stadscentrum, opende het giga grand café MaMa Kelly aan het water, vanaf dag één een daverend succes met dank aan de ruime opzet. Lekker hufterproof voor wie het kroost meeneemt, rustig en sophisticated in het andere deel van de zaak voor wie zonder is. En vanwege de puike keuken uiteraard. Op Tweede Kerstdag wordt MaMa Kelly volledig in kerstsferen gestoken en pakt mama uit met een speciaal viergangendiner onder leiding van de chefkok met de blonde paardenstraat IJsbrant Wilbrenninck (die je misschien nog kent van de programma’s van Herman den Blijker). Under Mama’s Mistletoe werd de dag gedoopt en de befaamde Mama Kelly-kip wordt voor één keer vervangen door – volgens IJsbrant – de moeder der gevogelte: kalkoen. Gevuld volgens eigen recept en aan tafel voor je gesneden. Uit betrouwbare bronnen hoorden we dat Santa zelf ook een vorkje mee prikt. En even opletten dat je niet per ongeluk onder de mistletoe terechtkomt. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus even online reserveren valt aan te raden. 

 

Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.