deel 265

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Verandering van spijs

 

Goed dat je je zo amuseert op de veiling. Verandering van spijs doet eten. Het relativeert de problemen. Niet dat ze als sneeuw voor de zon weg zijn, maar het relativeert, en het geeft rust.

 

‘Heb ik te veel opgerakeld bij Paula?’

 

Paula lijkt van slag. Misschien heb ik voor haar wel iets te veel opgerakeld. Ik houd me op veilige afstand. Kreeg vandaag een zekere Maud in de inbox, wel twee jaar ouder. Blijkt dat ik toch die oude bok ben, die nog weleens… Beleefd afzeggen dus. Werk? Morgen weer een presentatie, en zo gaan we door.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen