deel 260

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Snel beslissen

 

Hier gaat alles goed, uitstekend zelfs, maar daar zo meer over. Een hele week met een Oost-Europese hoofddoek lijkt me fijn. Ik neem aan dat je zelf niet mee hoeft te doen aan het socializen.

 

‘Zij doen dagen over de aanschaf van een kurkentrekker’

 

Maar het was een leuk huis. En ook nog in deze buurt, gelukkig, anders was je zo ver weg en zou ik me alleen beginnen te voelen. Waar is het huis? Eigenlijk als ik hier zo over nadenk, kan jij ook snel beslissen: zo van geen gezeik, doen we. Zo zit ik dus ook in elkaar, dat getwijfel heb ik lak an, ben ik zelfs allergisch voor. En je hebt ze in alle soorten en mate. DJ is typisch zo’n voorbeeld, moet wel twintig keer nadenken, zestien keer het huis zien, en is dan nog verrast dat hij een hypotheek kan krijgen. Suzanne is daarentegen zeer snel in besluiten nemen, af en toe zelfs sneller dan ik. Waarom schrijf ik dit? Omdat het me boeit hoe mensen beslissingen kunnen nemen. Jij ziet een huis, één keer, beslist, en de hypotheekaanvraag is de deur uit. En anderen doen dagen over de aanschaf van een kurkentrekker. Beiden toch essentiële onderdelen van het leven. Maar goed, weer genoeg filosofie voor vandaag.

 

Stop met de Zyban, zeker als je nog andere middelen tot je neemt, je shrink heeft gelijk, combinaties van dit soort middelen kunnen heel rare emoties opwekken.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen