deel 251

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Zeven aanbidders

 

Eigen schuld dikke bult, zeg ik dan. Dus hoe ga je nu met je zeven aanbidders verder? Wegklikken? Nee, je hebt helemaal gelijk, ze zitten er niet tussen, dat begin ik me zo langzamerhand ook te realiseren. Is het een verslaving?

 

‘Ze is gewoon verliefd’

 

Zelfs al schiet je uit je slof over mijn Maastrichtse, je blijft mijn vriendin. Ik ben niet gauw op mijn tenen getrapt. Maar, ik laat me niet sollen en ik word ook niet gesold. Ik denk meer dat Paula van zichzelf geschrokken is en dat ze nu moet toegeven dat ik veel meer impact op haar heb gehad dan ze verwacht had. In ‘layman term’s’, ze is gewoon verliefd, dat is me zeer duidelijk geworden. Dus die zin van ‘maak een keuze’, kwam van mij.

 

Kus,

Tom

 

PS. Heet van de naald: Yvonne is doorgekomen. Jeetje…

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen