Toen ze haar vriend net kende vond Liselotte zijn ‘dirty talk’ nog wel spannend

tranentrekker

 

‘Maar bij deze fantasieën haak ik af.’

 

 

 

‘Toen we elkaar nog niet zo lang kenden kon ik best wel in de stemming zijn voor zijn ‘dirty talk’ tussen de lakens – hij moest er altijd vreselijk om lachen als ik hem daarmee plaagde. Wat hij in mijn oor fluisterde maakte het vrijen spannender. Zijn fantasietjes waren onschuldig en soms deelde hij ze en soms ook helemaal niet, waardoor het altijd net dat extra vuur gaf – temeer omdat hij weigerde als ik er expliciet om vroeg. Stilaan werden zijn fluisteringen over ‘samen betrapt worden als we de liefde bedreven in de duinen’ uitgebreid naar andere locaties waar de kans om betrapt te worden groter was. Toen kwam er een extra vrouw aan te pas waar ik het mee moest doen terwijl hij toekeek – wat me als fantasie ook nog wel kon bekoren als ik eerlijk ben.

 

Toen we een goed jaar samen waren, kon het al bijna niet meer gewoon stil zijn tussen ons als we seks hadden. Ik vermoedde dat hij niets meer klaarspeelde zonder dat hij zichzelf het hoofd op hol bracht met zijn verhalen en dat ging me steeds meer tegenstaan. Het verrassingseffect dat me in het begin zo plezierig kon overvallen was verdwenen omdat het een standaardritueel was geworden en het was moeilijk om dat bespreekbaar te maken, want telkens als ik erover begon kreeg ik het verwijt dat ik het eerst maar wat geil had gevonden en dat ik me nu niet zo preuts moest aanstellen.

 

Terwijl seks met hem voor mij een steeds grotere lading kreeg en ik ook niet meer op zijn verhalen reageerde, had hij steeds meer nodig om aan zijn gerief te komen. Een vrouw extra werden er twee en – erger nog – de vrouwen werden steeds jonger. De laatste keer dat we samen seks hadden heb ik hem midden in een verhaal alleen gelaten en ben ik naar huis gegaan. We hebben elkaar daarna wel nog een paar keer gezien maar nooit meer samen het bed gedeeld. Ik kon het niet meer. Wat in eerste instantie spannend was geweest, was omgeslagen naar een gevoel van grote onveiligheid. Ik durfde er op een gegeven moment niet eens meer over na te denken wat er allemaal écht in zijn hoofd omging en welke pornosites hij bezocht als hij alleen was.

 

In mijn omgeving was iedereen dol op hem. Volgens mijn vriendinnen had ik toch maar mooi mijn match gevonden. Niemand snapte waarom het opeens over was tussen ons. Ik heb er een vaag verhaal over opgehangen omdat ik de waarheid te persoonlijk vind en bang ben dat mensen met het verhaal aan de haal gaan en het een eigen leven gaat leiden.’

 

Liselottes naam is vanwege privacy gefingeerd. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

 

Moet jou ook iets van het hart en wil je dat (anoniem) met ons delen? Stuur dan een mail naar info@franska.nl onder vermelding van ‘Dit moet ik even kwijt’.