Toeren in de bergen

Franska: Thomas denkt dat-ie speciaal uitverkoren is om deze reis te maken.
Nou was ik natuurlijk het liefst zelf gegaan – Italië hè –
maar ik heb nogal hoogtevrees. Ga voor geen goud die bergen in,
ook niet in een nieuwe Opel!

 

 

Chef Sales & Promotie Thomas: Ik ben uitverkoren door Franska om deel te nemen aan de persreis van Opel om de Crossland X te testrijden. In de omgeving van Venetië dus, want het oog wil ook wat. De streek waar ze prosecco hebben uitgevonden. Helemáál niet vervelend!

 

Er schijnt een heerlijk zonnetje wanneer ik de Crossland X start en hem over de snelweg richting de heuvels, uitlopers van de Dolomieten, stuur. Jemig, wat rijdt die auto soepel. En wat heeft-ie een ruimte! Genoeg ruimte om wel veertig kratjes prosecco in te stallen, met de achterbanken neergeklapt dan J. Gelukkig blijft er ook meer dan voldoende bagageruimte over als je met z’n vijven in de auto zit. Heel fijn ook dat je wifi in de auto hebt!

 

Met motorinhoud en snelheidsprestaties zal ik je niet vervelen, lieve lezeres. Neem maar van mij aan dat die gewoon naar behoren zijn. Het is geen raceauto, het is een gezinsauto. Een heerlijke, praktische reisauto, voorzien van alle moderne features. De Opel Crossland X heeft de ruimtevoordelen van een MPV (familieauto) en een de hogere zit, stoer uiterlijk inclusief de kekke 17” velgen van een SUV.  

 

Mocht je nog geen vakantieplannen hebben, dan raad ik je de heuvels in de omgeving van Venetië van harte aan. Wonderschoon en pittoresk! Echt meer dan de moeite waard. (En lekker rustig want Franska kom je er niet tegen;) Gemakkelijk te combineren met een of twee daagjes dwalen door Venetië. Want die unieke stad mag je natuurlijk niet overslaan als je deze streek bezoekt. De auto kan Venetië natuurlijk niet in. Die parkeer je eenvoudig op een daarvoor bestemde parkeerplaats.

 

In de prachtige stad Venetië deden wij die middag en avond alles te voet of per waterbus. Het is natuurlijk een Crossland X en geen Crosssea X.

 

#Crossland