Team HEMA-rookworst of Team HEMA-tompouce?

Ook zo dol op de tompouce en rookworst van HEMA? Vanaf vandaag hebben ze daar een hele toffe actie voor een gratis muts. Gratis ja!

 

 

Zoals je weet ben ik een dikke fan van HEMA, dus spaar ik me via hun app helemaal scheel aan punten die ik dan weer als voucher in kan zetten voor korting. Toen ik vanmorgen even keek hoeveel punten ik nou bij elkaar had gescharreld, zag ik iets dat ik echt MOET hebben. Want hoe leuk is het om als het ooit weer koud wordt en je kan weer schaatsen, deze roze muts met een echte HEMA-tompouce op je bol te hebben?

 

Ben je meer Team rookworst? Die is er natuurlijk ook! En zoals je ziet ben ik niet de enige die deze hippe beanie wilde fixen. Mijn schaatshelden Sven Kramer en Antoinette de Jong weten er ook wel raad mee. Allebei een startbewijs voor Peking op zak en een coole muts in the pocket. Beter wordt het niet.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

 

Iets voor jou? Dan zou ik maar opschieten als ik jou was want ze vliegen de winkel uit. Voor 200 punten kun je een speciale voucher activeren en dan is ie gratis en helemaal voor niets af te halen in een van de HEMA filialen.

 

Hollen dus naar HEMA voor deze geweldige muts.

 

Beeld: Instagram @hemanederland

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit