Te leuk: Videoland maakt een serie over het leven van Máxima

 

Hoe leuk is dit? Videoland is al een hele tijd bezig met de opnames van een nieuwe serie die inzoomt op het leven van koningin Máxima.

 

 

 

De eerste momenten van de serie spelen zich af in 1999, waarin Máxima Zorreguieta, die oorspronkelijk uit Buenos Aires komt, verhuist naar Manhattan om een carrière op Wall Street op te bouwen. Je zult het altijd zien, maar net als ze besluit zich volledig op haar carrière te storten ontmoet ze Willem-Alexander, de kroonprins van Nederland. Dit is de start van hun liefdesverhaal en ook dáár mogen we straks van gaan smullen.

 

 

Hoewel hun ontmoeting misschien regelrecht uit een zoetsappige romcom lijkt te komen, hebben ze veel obstakels moeten overwinnen om hun liefde te laten bestaan. Misschien weet je dit nog (wat meteen een teken is dat je echt oud bent geworden, sorry), maar wanneer (toen nog) prins Willem-Alexander haar ten huwelijk vraagt, barst er een discussie los over haar vaders politieke carrière in het Videla-regime. Kan zij met dit verleden wel aan de zij van onze toekomstige koning staan? En hoe kan Máxima trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie op te geven, of zal ze moeten kiezen?

 

We weten natuurlijk allemaal hoe het is afgelopen, met die ene, hartverscheurende traan op de klanken van ‘Adiós Nonino’ tijdens de mooiste royal wedding die ik ooit heb gezien, maar hoe heerlijk is het dat we als vlieg op de muur mogen meekijken naar wat hier allemaal aan vooraf ging?

 

Wel moeten we nog even geduld hebben, want de serie is pas vanaf volgend voorjaar te zien op Videoland. Gelukkig kun je de eerste beelden hier al bekijken:

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

 

 

 

Beeld: Jasper Suyk
 
 

Door: Redactie Amayzine.com