Super sympathieke sappen

 

Maartje: En de prijs voor het meest sympathieke (sap)café van Londen gaat naar het knappe Mae + Harvey.

 

Die sympathieprijs krijgt het anders niet in de minste plaats vanwege de oprecht aardige en bovendien bevlogen eigenaresse Natasha (tweede naam Mae) – iemand die gelooft in haar product. Dusdanig dat het vrijwel onmogelijk is om na een babbeltje met haar, dat niet ook te geloven. Maar ook vanwege al het lekkers dat Natasha en haar man over de zwart-witgeblokte toonbank uitserveren, en nog betaalbaar ook.

 

Een cadeau op een zomerse dag in Londen

 

Sapcafé dus, we zeiden het al. Bij Mae + Harvey namelijk sappen 2.0. Een nieuwe manier van detoxen, dat is de belofte. En als je na één keer proeven nog niet helemaal overtuigd bent, schaf dan het ‘No Ordinary Juice Book’ aan, praktisch, met meer dan honderd supersimpele recepten voor sappen en smoothies, maar ook cocktails, alles gebaseerd op het seizoen.
Je vindt de zaak in de wijk Globe Town, onder South Hackney in oostelijk Oost-Londen. Kun je, als je besluit je gezonde sap en overheerlijke broodje mee te nemen, meteen het gigantisch Victoria Park in wandelen, een cadeau op een zomerse dag in Londen.

 

Ook leuk en ook in Oost-Londen (al is het met ruim een half uur wandelen best een fikse route – maar een inspirerende) is Labour and Wait. Niet te missen, allebei niet. Meer over Labour and Wait lees je hier.

 

 

  

Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.